Diriku yang baru...

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh.

Erm... Alhamdulillah, hari ini dengan berkat-Nya dapat aku menyiapkan blog aku yang terbaru ini. Mungkin agak simple tetapi memadai. Bukannye ape, boring jugak kalau asyik layouts yg cool je. Dan kali ni, aku akan luahkan perasaan di blog ini! Tetapi yg feeling2 tu rasanye tak... Bahaye sebab blog ni terbuka. So, kepade pengunjung yang baru jenguk blog ni, selamat menjenguk! Sudi2lah jadi follower ye(for those out there who had Google accounts). K?

Hari ni, 24 April 2009. Sedar tak sedar, dah lama 2008 meninggalkan kita. Pasti banyak pengalaman manis sepanjang 2008, kan? Yalah, aku pun macam tu. Tahun 2008 tahun terakhir aku dengan kawan2 di sekolah rendah. Memanglah sedih tinggalkan mereka, tapi setiap pertemuan mesti ada perpisahan. Tak gitu? Hehe. Tahun ni, aku melangkahkan kaki ke Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Sheikh Abdul Malek(SHAMS). Sekolah ni tersergam indah di hadapan Sekolah Kebangsaan Seri Budiman(cewah, promote jugak!). Actually, aku pergi SMK Padang Midin. Then, dapat tawaran ke SHAMS. Sempat 2 weeks in SMKPM. Okeylah. Gugup jugak first time melangkahkan kaki ke SMK nih! Bile masuk SHAMS, takutlah jugak coz tu SMK(A) kan... Tapi, first day tu... Ramai betul yang tegur aku. Kenalan aku pun ramai jugak kat situ. Sofiah(my best friend), Wannur(SK sama dengan dia), Suraya(SK sama), Syakirah(my best friend), dan ramai lagilah. Takkan nak sebut satu-satu... Heks3... Lepas tu, kira okeylah. Aku bahagia di SHAMS sampai sekarang. SHAMS PEWARIS PENDIDIKAN TERBILANG... =D

Aku dah lepas ujian TOV bulan Mac lalu. Alhamdulillah, result tu 'okey' lah. Cukup2 makan. 5A3B1D... Sepanjang aku hidup, tak pernah lagi dapat D. Astaghfirullah. Ni memang kes tak membaca! Hihihi... Sejarahlah yang dapat D tu. Huh... Yang B, BM, Maths n Agama Islam. Yang A, B. Arab, English, Science, KH and Geografi. Tempat dalam kelas, nombor 11. Believe it or not? Tak dapat top 10 pun. Dalam tingkatan, nombornye 61. Walid cakap okeylah untuk permulaan. (Yay, tak kene marah!) Hehe.

***********************habis bab sekolah***********************

Hari ni, hari Jumaat. Memanglah, takkan hari Selasa kot. Kui3. Hidungku berdarah. OH! Tak boleh kutengok darah sendiri. Darah orang lain pun tak boleh tengok. Heeeee~~~ Okeylah. Sampai sini saje ye. Den maleih nak tulis banyak2. Baco yo...

Wassalam~

Comments

  1. Fifiey! Seorang doktor terpaksa berhadapan dengan darah seTIOK TIOK hari! Ini termasuklah pendarahan otak pesakit dan sebagainya!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers