My classmates!

25.4.09

Assalamualaikum warahhmatullahi wabarakaatuh.



Malam ni I think nak story skit pasal classmateku...




First day, aku masuk kelas aku duduk menyendiri. Well, tak ade kawan. Tapi, semue muslimat kelas tu tegur aku dengan ramahnye. Rase cam yang berhormat plak. Hik2. Tapi cam tulah, mesti ade yang rapat & mesti ade yang tak. Muslimin? I think okay la kowt. Nie mau story...






Ainul= She's okay la... Rapatlah jugak dgn die... Baik, bijak... Dapat no 4... Kire okeylah pade aku yang dapat no 11 ni. Selalu mintak pertolongan dari aku. (cewah, nak bangge2 pulak!) Pasal Maths jela... Entahlah, aku kalau belajar memang mudah pandai, tapi kalau dalam exam... Adussss...




Aina= Yang ni second intake same cam aku. Mule2 tu kami xpernah cakap pun. Then, lame2 mulelah friendship antara kami... Die baik and pendiam. Suke pinjam kamusku...Hihihii...




Nadia= Die nie... Erm... Bolehla buat teman dikala nak beritau sumthing. Tapi kalau yang soal hati, aku kurang yakin... Hahaha.




Fifiey= Akulah, sape agi!!!




Shana= Yang ni... Rapat jugakla... Kadang-kadang cz dalam kelas tu, kite 2 orang paling tinggi. Mase perhimpunan sekolah, biasa yang tinggi duk belakang. Duk ngan die ler...




Hakimah= Penolong kelas. Die ni baik. Kalau buat salah dgn orang, aduh!!! X henti2 perkataan maaf dari mulutnye... Tabik betul die nie.




Raihanah= Budak ni periang betul. Tak rajin sedih. Rapat jugak dengan die.. Kecik je orangnye.. Boleh wat jadi adik!!! Hihihihi...




Alya= Dulu tak rapat sgt ngan die, tapi skarang okey... Aku ni mak lawak, so die sukela dgr aku melawak... Huuu... Siannye aku... Aku jadi tukang buat lawak je... Xboleh gelak... Hehehe...




Qilah= Budak nie okey.. Baik and ramah. Periang. Kawan baik Aina. Die nie rapat jugak dgn aku...




Linda= Haa... Nie aku gelar die LINDAN! Yang maen badminton tu... Kite orang rapat gak la... Die suke gelak kalau aku cakap ngarut skit... Ngehehehe... Bukan Fifiey namenye kalu x buat lawak... Ahaks...




Hasyimah= Ni Syimah. Baik sangat!!!!! I love her! Tapi die bukan best friend ku... Die hanye tahu rahsieku!!! MWAHAHAHAHA!!!! (jgn tanye ye ape rahsienye)




Atikah= Ni die best friend Syimah n Sabrina. Diorang tiga orang memang asyik melekat je. Eii... Aku makin rapat ngan die cz kami bertugas hari yg same... Die ditugaskan buang sampah... Eww... Aku jadi sukarela utk tolong die... PEACE!




Dina= Aaa... Budak ni okey! Cme die ni gediksss sket... Sket je, xbanyak. Rapat jugak arr.... Die ni garang! Duk asrama la katakan... Suare die, alahai... Halusnye... Quote die, "Tolong ahh..." Hihihi...




Ain= YES! Ni kawan baik aku di ranking yang ke... Jap, nak kire... 1,2,3,4,5... Hah! 6! Hahaha... Die ni baik, tp die suke angkat tudung. Dan suke ckp kuat n gelak kuat2...



Sabrina= Erm... Okeyla die nie... Die third intake, same ngan Syimah n Tika. Mule2 masuk igtkan die ni gedikss, cz ckp luar... Tapi die okey... Kami semakin rapat. (Aritu die urut belakang aku...Lega...) Haha!




Atiqah= Yang nie... Aku tak rapat ngan die... Kalau cakap pun, jarang2... Die ni pendiam sangat!!!




Sofiah= Ni kawan baik aku... Die baik, bijak... Tapi kekadang tu, die suke tak puas hati ngan aku tak tentu pasal... Aku kekadang bengang gak... Tapi sabar jela...




Sarah= Ha!!! Ni budak paling bijak lam kelas... Hehehehe... Tabik ah ngan die... Tapi kite orang x rapat... Entah, die ni cam... Ahh... Xtau! Xnak cakap banyak... Hehehe...




Athirah= K... Yang ni aku rapat gak cz die PUTERI ISLAM same cam aku... Heppiii... Die ni baik... Sukela die...



Tu jela kot pasal diorang. Muslimin laen kali cite. Or takkan cite langsung. Tak kuase aku. Erm... Ape lagi eik nak beritau? Esok2 lah yerk! Dah pukul 1.30 pagi ni, tahu! Mateku terpakse ditahan... Tidur dulu...


Wallahualam.
Post a Comment