First tag!

13.6.09

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh.

Ah, sempat lagi ni aku jawab tag malam ni. Tag ini dibagi oleh sepupuku, Acik Farha.

001. Real name : Fatin Athirah

002. Nickname(s) : Fifiey, Ifi, Fie, Fatin, Athirah(ade jugak ishk)

003. Age: 13

004. Zodiac sign : Capricorn

005. Male or female : Female

006. Elementary : Pasti Al-Bushra, Pra SK Tok Dir

007. Middle School : Sekolah Kebangsaan Kepong

008. High School : SMK(A) Sheikh Abdul Malek

009. College school: sile rujuk umurku sama ada layak atau tidak, terima kasih

010. Hair color : I orang Melayu, so of course hitam.

011. Long or short : Short

012. Loud or Quiet : Gimme a chance to talk, you'll know!

013. Sweats or Jeans : Ape-ape aje!

014. Phone or Camera : Camera

015. Health freak : Naaa...

016. Drink or Smoke? : Kite orang Islam...

017. Do you have a crush on someone: Tak pastilah. Huhu :)

018. Eat or Drink : Both..

019. Piercings : Huh?

020. Tattoos : Sekali lagi ana ulang, kite orang Islam...

021. Social or Anti-Social: Anti-Social [betul tak, Acik?]

022. Righty or lefty: Kiri kanan kiri kanan... KANAN!

023. First piercing: Wutever! No!

024. First relationship: Mestila dengan keluarga aku woi... Bangang arr lu...

025. First Best Friend: Yuni (name betul: Nurul Hafizah) di Pra SK Tok Dir. Gile, mule-mule ingat name die Ayuni ke pe...


026. First Award: Tempat ke-2 lontar peluru peringkat daerah dan menyebabkan aku jadi Olahragawati Terbaik Sekolah pade tahun lepas... (caye tak?)

027. First Kiss: My mother... <3


028. First Pet: Kucing! Meowww...!

029. First Big Vacation: Pergi Jepun pade tawoun 2007. Best woOoo!

030. First Love at first sight: No comment (maknenye takder)

031. First Big Birthday: Entah... Aku nie jenis tak sambut birthday sangat..

032. First Surgery: Tak pernah kot.

033. First sport you joined: Lontar peluru, sekian wassalam.

034. Orange or Apple juice: Apple!

035. Rock or Rap: Aku tak tahu sangat bab-bab music ni. Haha

036. Country or Screamo: No screamo (maknenye country laa).

037. NSYNC or Backstreet boys: NSYNC of course!

038. Britney spears or Christina Aguilera: Taylor Swift tersenarai tak? Tak pun Miley Cyrus ke?

039. Night or Day: Night sebab aku suke berangan sebelum tidur (untuk makluman, hobi saya ialah berangan)

040. Sun or Moon: Kalau ikut ape yang aku belajar dari Sains, aku pilih Sun sebab Sun yang memancarkan cahaya kepada bulan kemudiannya nampaklah bulan di malam hari. (eh, lari topik ke?)

041. TV or Internet: Internet, kadang-kadang TV. Sebab internet rumah aku ni ngok ngek sedikit.

042. Playstation or xbox: Due-due tak suke.

043. Kiss or Hug? : Erm... Entah. Geli plak bile dengar due-due ni. Kalau kene peluk & cium ngan keluarga, okey je...

044. Iguana or turtle: Tak pernah bela, so tak tau.

045. Spider or bee: Bee... Sebab die belang-belang. Comel!

046. Fall or spring: Due-due... Huhuhu!

047. Limewire or iTunes: Limewire... Sebab die green lemon (sabbik dok?)

048. Soccer or baseball: I bukanlah seorang yang minat sukan sebab tu badan I gempal (atau kate lainnya gemuk)

049. Eating : Maggi tom yam (again and again)

050. Drinking : Air sejuk...

051. Excitement level: 5/100

052. I'm about to : sleep... esok sekolah!

053. Listening to : Nothing.

054. Plans for today : Siapkan Kajian Geografi dan homework Science. Geografi sudah mencapai matlamatnye... Science? No comment.

055. Waiting for : Next school holidays. (hehehehe!)

056. Energy level: 8/10

057. Thinking of someone: Ainul & Acik Farha. Ngeh-ngeh-ngeh!


YOUR FUTURE:

058. Want kids? : Sure, of course.

059. Want to get married? : Erm... Yea...

060. When: Jodoh pertemuan di tangan Allah. So, kalau jodoh pun tak jumpa lagi, mana nak tahu aku kawen bila... Ngok punye soalan.

061. How many kids do you want: Maybe one or two.

062. Any names on the mind: Ade, tapi cancelled. Haha.

063. What did you want to be when you're a kid: Doctor. My family sokong saya!

064. Careers in mind : Doctor @ Specialist @ Detective

065. Mellow future or wind: Mellow future

066. Something you would never try: Express my love to someone who I have crush on. NEVER!

067. When you want to die? : Ajal maut di tangan Allah...

068. Lips or eyes : Eyes! *wink*

069.Romantic or Funny: Funny! Yeepee!

070. Shorter or taller? : Taller.

071. Protective or Caring: I can't judge myself!

072. Romantic or spontaneous : Maybe spontaneous.

073. Nice stomach or nice arms : Budush!

074. Sensitive or loud : Entah. Sensitive kot.

075. Hook-up or relationship : Huh?

076. Trouble maker or hesitant : Hesitant maybe =]

077. Muscular or normal: Normal...

078. Kissed a stranger: Untuk kali ketiga ni saya ulang, we are Muslims!

079. Broken a bone: Tak pernah. Saya suka minum susu! Wahaha!


HAVE YOU EVER:

080. Lost glasses/contacts : Tak sebab aku tak pakai spectacles.

081. Ran away from home? : Aaa... Tak. Tapi kakak saya cerita abang saya pernah. Huahuahua!

082. Held a gun/knife for self defense : Aku budak baik, tak ada sape nak cederakan aku. Peace KOQ~!

083. Killed somebody : Nope! Never!

084. Broken someone's heart : Entah. But, who cares?

085. Had your heart broken: Many times. But, I''m just being me. Don't mind them, be yourself!

086. Been arrested: Err... Pernah sekali, menyesal sampai sekarang. Walaupun kesalahan tu tak besar mane. Cume perli orang je kot dalam SMS, pastu ayah die bace. Pastu ayah die report kat cikgu... Kes perli je... Huhuhu!

087. Cried when someone died : Tak pernah lagi... Aku ni memang tak ade feelings sangat! Sorry!

088. Liked a friend more than a friend: Yup! I love them just the way I love my family!


DO YOU BELIEVE IN :

089. Yourself : Always

090. Miracles : Sometimes. Hehe

091. Love at first sight : Noooooooooooooooooooooooooooooooooooo

092. Heaven : Of course!

093. Santa Claus : My answer is NO!

094. Everlasting relationship : Yup, with Allah and my family.

095. Curses : Tak... Tapi, entahlah.

o96. Angels : Bidadari ke?


ANSWER TRUTHFULLY :

097.Is there one person u want to be right now? : No...

098. Are you seriously happy with where you are in life : Yup!

099. Do you believe in God : I believe in Allah.

100. Post as 100 truths and tag 10 people.
Disebabkan aku ni tak ada kawan blogger, sesape yang melawat blog ni, ambik je tag ni. Huhuhu! Penat aku jawab! Esok skool tau! Okeylah, assalamualaikum dan selamat malam!
Post a Comment