Peristiwa hari ini.

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Pixel Icons at Ego Box

Hai semua! Hari ni aku nak cerite pasal aktiviti yang dilakukan pada hari ini... Pixel Icons at Ego Box Pagi tadi tak buat pape pun. Yalah, I woke up at 11.oo a.m.! Lepas tu, mandi. Bile dah mandi, lame la sikit coz you know me, I kan suke berangan. Pixel Icons at Ego Box Wikiki! Then, makan... Makan punye makan punye makan, Pixel Icons at Ego Box dah pukul 12.00 tengah hari! My nieces and nephew (dengan parents diorang sekali la) 'kan balik sini. Pixel Icons at Ego Box Lepas makan tu, mainlah BINGO dengan diorang. Best jugaklah... Mainan budak-budak, apelah sangat. Pixel Icons at Ego Box Aku ni dah besar gedabak! Sebesar lori ye, untuk makluman semue. Pixel Icons at Ego Box Then... Pergi tengok TV dalam bilik ummi sebab anak-anak sedare tengok cite kartun kat luar... Tak tengok cite sangat pun. Alih-alih tukar siaran. Last-last tengok kartun gak! MyEm0.Com Hmm... Lepas tu barulah bukak laptop. Actually, mule-mule nak siapkan homework tapi as usual I am a very-very-very lazy girl. MyEm0.com Aku bukak laptop mase budak-budak tu semue tidur (penat sebab semalaman dalam kereta). MyEm0.Com Yalah, kalau bukak mase diorang awake, susah jugak. Semuanya addicted to computer games, tau tak! Aku sambung tulis cerpen. Pixel Icons at Ego BoxHmmm... Then, aku kasi laptop dekat nephew aku, si Riaz. Dia dah besar [2 years younger than me], so aku kasi laa... Ego Box Kesian pulak dekat dia nanti. Huhu! Aku pergi join kakak ipar dan abang aku lepak kat ruang tamu. Aku jadik tukang dengar and jawab soalan je. MyEm0.CoM Tak tahu nak buat apa daahhh... Boring tau! Sebab tu aku rindukan sekolah ni! [walaupun kerja sekolah belum siap hehehe]. Lepas Asar, aku ke pantai dengan abang aku. MyEm0.Com Dengan anak bini dia sekalilah. Lama tak mandi pantai! Kami tangkap siput dan ketam. Pixel Icons at Ego Box Ada ke anak sedara aku nak bawak balik? Nanti mampus, berdosa tau! Bile ayah diorang marah, lepas jelah. Hehehe... Siapa tak takut ayah oiii.... MyEm0.Com Peace! Setelah itu, kami pun pulang ke rumah... Sempat jugak aku edit blogg lepas Maghrib tuw... Cheesy! Isya' tu, kami ke Restoran Sri Aman. Sedapnya makan kat situ [walaupun dah berkali-kali aku makan kat situ]. Ego Box Hehehe... Selesai makan, kami balik walaupun abang aku MASIH ajak minum air dekat Kedai Gelas Besar! Auhhh! MyEm0.Com Tak larat den... Kami pun baliklah. Sampai rumah, aku terus solat. Then, duduk menaip depan laptop ni. Hehehehe! MyEm0.Com

Okeylah, aku rasa sampai sini je. Aku nak tidur pulak! Ngantowk... Esok kena siapkan homework. I have two days free to finish it. Pixel Icons at Ego Box This Monday I'll be going to Temerloh to attend a wedding ceremony [my cousin]. Then, the next day [Tuesday], I'll be moving to Cameron Highland. MyEm0.Com Mestilah stay for days dekat sana, takkan pergi hari tu balik hari sama jugak! Hari-hari berikutnya tak tahulah. Homework yang paling aku rasa susah, Geografi! Pixel Icons at Ego Box Kena temu bual jiran. Kawasan perumahan aku ni, aku tak kenal sangat orang-orangnya. Seorang dua je! Huhuhu... Tapi takpe, usaha tangga kejayaan! Pixel Icons at Ego Box Victory will be mine! SEMANGAT! Okeylah, tidur dulu. Sweet dreams and assalamualaikum. MyEm0.Com

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers