JERKS!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh.

Aku tengah sakit hati ni!
Aku sakit hati dengan insan bergelar lelaki!!!
Suke sangat cari pasal dengan aku kenape hah??!!
Bengang betol macam ni!
I tried to be nice, but they spoiled everything!
Such a jerk!
To all orang lelaki(s),
aku tak kire korang nak cakap ape dengan aku,
tapi aku memang geram giler dengan orang yang buat
aku jadi bengang ngan laki!
Ni situasinya di mana aku mula benci lelaki asing!


Situasi 1: Ade budak melampau ni add aku kat YM. tetibe kate aku gatal-lah, ajak die couple tah pape tah. bangang tahap serius budak tuh! die cakap die sekolah agame kat KEDAH, blahh arr!! sekolah agame, perangai cam taikkk! bangang gile!

Situasi 2: There's a boy suke marah2 aku. sebab aku, abang die n gf abang die gadoh. WTH?! aku tak buat pape pun! siotttt! memang aku selalu mesej-mesej n YM ngan abang die, tapi tak der plak aku gatal-gatal dengan mamat tuh! tak kuase aku! berlagak lebih due beradik tu!

Situasi 3: Aku kenal sorang mamat kat Myspace. tetibe die cakap aku budak hingusan tanpe sebab munasabah. bodoh ke pe mamat tu? eleh, mentang-mentang die da penah pergi tokyo, japan, nak berlagak plak ngan aku! die ingat aku ni tak pernah pergi ke tokyo tu? seweyy lebih!


Aku tak percaye lelaki lagi!
Sebab tu kalau ade mane-mane lelaki ajak aku berkawan,
blah laaaaaa....
Tak payah tunjuk baik!!!
Aku tau dalam setandan pisang,
tak semuanya buruk.
But, do I care?
Setakat pisang, boleh beli lain daa!
Weh, aku mengarut pe nih?
Kepade abang-abangku,
jangan terase ye...
Entry ini tidak ditujukan untukmu,
wahai abang-abangku yang tercinta...
Kerana kutahu dirimu bukanlah JERK,
dirimu ibarat permata di hatiku.
Sekian, wassalam.

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers