Selamat pagi...!

22.6.09

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh.

Hahaha. Pagi-pagi buta aku dah tulis entry... Aku bangun awal hari ini sebab sahur. Puasa ganti... Wuwuwu... Tapi sekarang ni mengantuk tahap nak rak aku gagahkan jugak. Semalam puqol 11 lebih baru aku tidur. Aku ni kalau tidur lewat, pagi-pagi mesti mamai. Huhuhu! Aku ingat lepas tulis entry ni nak tidur kejap. 15 minutes kot... Takleh tidur lelame sebab dalam puqol 6.40-6.45 pagi kene bertolak pergi sekolah dah. So, aku takde ape pun nak tulis hari ini. Cume nak wish Happy Father's Day untuk semua bapa kat dunia ni. Huhuhu, terlambat sikit. Aku cume bagi kad buatan tangan je kat Walid aku. Aku lupeeeee nak beli hadiah... Too busy, LOL!

Aku pun nak wish Happy Birthday untuk Izyan. Hari jadi dia semalam jugak. Aku kasi la kredit RM1 kat die... Kire hadiah birthday la tu. Hahaha. Okey jerp. Die tak mintak lelebih. Tak macam sesetengah orang yang ngade-ngade mintak lebih plak. Benci! Dahla ari jadi aku pun tak ingat, LOL! Lepas tu, semalam 'kan Acik die balik umah die. Die outing, die kan duk asrama. Sempat la chatting dengan die kejap. Sekejap je, mungkin die ade hal lain. Wuwuwuwu... Miss you, Acik! Ahah! Dekat section Fifiey's heroes di sebelah ni, aku letak tempat comment. Silekan komen tentang keluargaku. Komen yang baik-baik je, kalau tak aku delete. Hahahah. Tak baik mengutuk family orang, nanti orang kutuk family kita balik. Wuwuwu...

Okeylah, aku nak merehatkan mate aku nih(atau kate lainnya tidoq). Hahaha. Petang nanti InsyaAllah ade mase aku update lagi eik. Daa, wassalam.
Post a Comment