Abang-abangku pulang!

15.7.09

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh.

Erm.. Semalam, 'kan... Hehehe! Semalam aku balik lewat dari sekolah sebab ada KOKO. Pukul 4 sepatutnye balik, tapi Mesyuarat Agung dijalankan lame sangat sebab budak-budak perempuan tak memberikan sebarang respon yang positif. (isk, sian betul kat pengerusi yang baru dilantik tuww). Pastu, aku pun cepat-cepat la jalan sebab takut abang aku da lame tunggu. Mule-mule ingatkan abang aku (Khalil) yang datang ambik. Aku jalan punye jalan, ternampak satu kelibat yang aku kenal. Ya Allah, abang aku, Akbar! Hehehe... Semue orang tengok die, lepas tu tengok aku. *malu gila bhai*

Pastu kami menuju ke kereta. Teka siapa ada dalam kereta? Yasin Salsabila! Terkejut gak mule-mule tapi aku berlagak biase. Aku masuk kerete, dia pun bagi salam. Aku jawab jela sebab kalau tak jawab salam berdosa. Lepas tu, aku diaammmm... Mase kereta menyusur ke luar sekolah, semue orang dekat wakaf tu macam tengok-tengok je kerete aku. (rasenye kot). Aku mase tu dah fikir mende laen daa... *something about my feelings LOL* Rahsia, okeeee.... Balik-balik tu, lepas makan, aku on laptop ni. Sofiah mesej la yang dia nampak abang aku bla3... Pastu aku cakap dengan die yang Yasin yang dalam kerete tu. Die cakap semue orang tengok aku & kereteku. Hahaha! Glamour kejap.

Beberape minit selepas itu, Syakirah call. The same topicccc.... (T_T) Die cakap bulat mate sorang-sorang tengok aku naik kerete ngan sape. Aku just berlagak cool, malas tol nak heboh-heboh. Oh, lupe... Diorang ade show semalam dekat KUSZA. Aku nak sangat pergi tengok, tapi homework masih banyak dan... Takde orang nak antooo... =((

Hari ini, sampai je sekolah, aku diserbu wartawan tak bertauliah. Heeeee~~ Sorry, guys! Masuk kelas je, terus serbu aku! Aku dahla tengah sebok buat homework, terpakse jawab soalan diorang. Ahax, ahax. Akhirnye, peristiwe itu menjadi sejarah dan tiada siapa yang bertanya lagi. (yeepeee...!)

Pagi tadi, baru abang aku (Khalil) balik. Yay! Yay! Hahaha. Abecik dah balik KL daa. [:((] Hehehe...

...............................

Hehe. Aku tukar layout lagi! Cantek tak? Layout ni baru citarasa sebenar aku! Pink&black forever. =))))))))))))) Okeylah, blah dulu. Wassalam.
Post a Comment