Twilight!

17.7.09

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh.

Hey, hey, hey! Hari ini aku sangat gumbira kerana dapat menonton cerite TWILIGHT! Walaupun ceritanya agak memboringkan, tapi jalan cerite die best. Well, part yang kissing-kissing tu aku tak suke sangat... ;p

This is a love story between a vampire and an angel. Kidding, doe. A vampire & ordinary human. Bibir Edward tersangatlah merah...! Kalah orang pakai lipstick. Hehehe... Tapi die hensem! Mate die sangat cantik... Huuu... Tapi muke die menakutkan. Sepanjang aku tengok cite ni, hati aku jadi berdebar-debar. Tak takut, tapi berdebar. Ishk3... Apela nak jadi!

Cite ni lembab skit. Huhuhu. Tak sabar nak tengok TWILIGHT: NEW MOON. Aku tengok trailer, Edward & Bella break up sebab... Aa... Entah, tak faham jugak. Tapi memang cerite ni sedikit sebanyak berkenaan darah. Huhuhu.

Aku sekarang dalam proses menghabiskan novel Salju Sakinah. Setakat ni, best sangat...! Novel Islami. =) Nanti da abes, aku cite k...

Wassalam.
Post a Comment