High School Rocker

7.8.09

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh.

Sebelum pape story, aku masukkan satu lagu untuk halwa telinga korang. ^^


~High School Rocker tajuknya. By Bunkface~

************************

Well, minggu ini berjalan dengan baik sekali! Tapi, langit tak selalunya cerah, kan? So, ade la satu incident yang berlaku. Hoh, sungguh menyayat hati (quote aku sekarang). But tak nak cite la... Tak best, sangat tidak menyenangkan diriku!!!

Hmm... Hari Isnin ni start lah imtihan. Harap-harap dapat jawab dengan baik, keputusan cemerlang, dapat ranking top 5 plak... Ameen... Tapi, tak study pape pun lagi nih! ^^

Kini, aku makin sakit hati dengan kaum Adam ni ~ ditujukan khas untuk budak-budak form 1 yang pernah buat hal dengan kelas aku. Okey? Sorry la... Perangai korang tu tersangatlah bodoh, tak menyenangkan setiap muslimat. Nasib korang baik sebab muslimat dah memaafkan korang, tau tak?

Tolonglah hormat muslimat skit. Kami tahu kami ni lemah, tapi tak perlulah nak mengutuk mengate setiap waktu. And kalau nak tegur kami ni, tegurlah dengan baik. Jangan main serbu macam tu je. Don't misunderstand this statement, thank you!

***********

Hari Khamis, mase balik tu, kami (aku, Ainul, Sofiah, Ain, Raihanah, Nadia) mengemas kelas. Biaselah, setiap hari Khamis balik pukul 2.20, ayah kite orang ambik pukul 3, so kemas kelas lagi baik. Aku tak buat pape sangat pun, just tulis 'Bismillahirrahmaanirrahiim' kat papan putih. Nadia lap tingkap, Ainul sapu sampah. Raihanah tolong letak thumbtack dekat kertas yang ditampal yang dah nak tercabut. Huhuhu.

Sofiah dan Ain kemas tempat letak barang dekat sudut belakang kelas. Akhirnye, timbunan newspapers lame tu kami ikat dan hantar recycle. Hihihi. Berat gile wooo~ Kertas-kertas kami gulung dan ikat bersame dan letak kat belakang tu. Ahah~ kelas kami cantik. Hehehe. Perasan la pulak...!

Sambil duk buat kerja tu, ade la jugak membebel pasal orang lain. Hahaha. Yang pemalas tu, yang rajin dan yang lain-lain lagi. Seronok jugakk sebenarnya. Kire macam gotong-royong laaa... Mase kite orang jalan dari kelas sampai ke depan sekolah, semue orang tengok dengan pelik ke arah kami. Kami kan tengah angkat newspapers. Hahaha. Kelakar pulak rasenye.

Harap-harap kelas kami juara lagi lepas ni. Yeay~

*********

Phew... Aku daa penat bace buku Twilight Saga Series. Sekarang ni, tengah break untuk buku Eclipse. Hahaha... So tired laaa~~ Nampaknye Eclipse kene abeskan dalam mase due hari ini dan Breaking Dawn? Lepas imtihan. Huhuhuhu..

Subjek yang aku rase susah maybeee... Bahasa Arab & Geografi. Huhuhu. Ahah~ Pendidikan Islam pun susah jugak rasenye... Sebab aku tak pernah dapat A pun setakat ni (in secondary school lar)... Huhuhu. Sejarah pun kene banyak membace dan ingat semue bende. Geografi kene ingat peta...bla..bla..bla... Heish, serabut kepale macam ni!! Hehehehe...

Semoga aku dapat menjawab dengan baik. Ya Allah, bantulah aku. =)
And I hope my classmates will reach their targets, too.
InsyaAllah, I'll challenge all of them, especially the boy who got the first place in the last imtihan. =p

New Moon will be released on 20th November 2009.


Eclipse will be in the cinema on 30th June 2010.



Wallahualam. =)
Post a Comment