Kad raya 'Special Edition'!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh.

Peace! Pon,,pon,,!! Kenderaan berat ikut kiri, kenderaan berat ikut kiri... (uish, ape aku merepek ni?) Oh, biasela, da nak raye ni, mesti semue sebok nak balik kampung. Jadi, jalan mesti jam. Nasihat saya, jangan lupa bawa roti! Hohoho!

Hari ni, aku terime kad raye! Dari? Kakak aku. Gembirenyee! (padahal serumah je pun). Hehehe. Nak tengok kad raye tu? Aku dapat 2, satu dari Kakngah yang duduk sebelah bilik aku (@_@) dan satu dari Kakak yang tinggal di bilik sebelah Kakngah aku (T_T). Hohoho!

(ni sampul surat je. hohoho)

(ini dia gambar depan kedua-dua kad raye itu! yang kaler pink tu kakngah uat sendiri)


Okey, jemputlah baca ucapan dari Kakak aku. Mengade betol die letak name Abdullah Khairul Azzam. Kad raye dari Kakak muke surat die sikit je. Hehehe! Buzz!!!

(thank you, abdullah khairul azzam @ hidayah)

Aha... Ni dari Kakngah. Page die banyak. Siap buat kartun agi. NOTE: Please don't trust any of the cartoons drew and the dialogues!

(i'm team Edward! no team jacob, no team switzerland!)

(her wish for me on eid ul fitr. thanks! love you, too, sis!)

(that left one is my favourite part! go, edward! go, edward! goooo, EDWARD!)

(the last page. is that jasper hale? yes! haha)

Okay, dah abes. Sesiape yang nak bagi kad raye tu, silelah. Saye tak segan meminta, dan LAAAGI tak segan menerimenye. Hohoho~!

Aku da kasi kad raye kepade kawan-kawan sekelas aku (yg terpilih sahaja):~
Miss 'Ainul Munirah (nunu)
Miss Nurul Sofiah (piah)
Miss Nur Ain Suraya (ain)
Miss Noor Raihanah (rihana)
Miss Sarah Nasuha (sarah)
Miss Wan Nur Athirah (athirah)
Miss Nur Hasyimah (syimah)
Miss Nurul Sabrina Syarfa (sabrina)
Miss Syakirah Afifah (kirah) - not my classmate but x ahu nok to mane name ye.hohoho

For my best buddies in primary school, I've given the cards to them, too:~
Mr. Muhammad Aliuddin (adin)
Miss Halimatul Saadiah (matu)
Miss Wan Nur Shafika Amira (wannur)
Miss Norsuraya (aya)
Miss Izyan Amni (yang)
Mr. Amirul Hakimi (miro)
Mr. Mohammad Amir Hamdan (amir)

Due orang je best friends tak bagi agi...:~
Miss Farhana Nabilah (farhana)
Mr. Ayub Sabran (ayub)

Kenape saye tak bagi kad raya kat diorang:
1. due-due duduk asrama
2. due-due tak contact saye
3. due-due rumah 'agak' jauh

Hehehe... Sorry, nantilah aku kasi. Senang je nak kirim. Bagi kat Farhana, pastu die bleh kasi kat Ayub cz rumah diorang hanye beberape meter sahaje. Hohoho~~!!! =)

Kepade sepupu, sorang je da kasi:~
Acik Farha of course.

Yang lain, sorry!!!

Aku dalam proses pencarian buku Andai Itu Takdir-Nya di internet. Nak order je, kat kedai da abes. Laku betol buku tuh!

Hehehehe... Okeylah, sampai sini je. Dah terlajak panjang cerite hari ini.
*hari ini ade orang tu tak pergi sekolah, name die Fifiey

Ngak3. K, wassalam.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers