It's hard.

26.10.09

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh.

It's hard. I don't know what's going on with myself. I just don't know. How is my heart? Well, I supposed I don't know it either. Whatever, Fatin Athirah!

Kekadang kite sendiri tak tau apelah yang kat hati kite ni. Keadaan tu berlaku kat aku sekarang. Gile ke ape aku tak tau. Tapi aku tak berape nak tenteram. Mungkin banyak sangat dose-dose silam yang pernah aku buat. Huish~

Aku tak nak mengaku, itu tekad aku. Ape pun orang nak cakap, cakaplah! I DON'T CARE!!! I have my own ego, so I'm not going to admit anything. I'm just me!

(zon melepaskan perasaan)

*****

Oyt. Lama tak update blog. Malas sikit. Hohoho!

Sepanjang aku tak update blog ni, macam-macam peristiwe jugaklah yang berlaku. Minggu lepas, I was absent for two days. Well, couldn't do anything because I was having a fever.
Sesungguhnya penyakit itu penghapus dosa.
Yup, that's right! Firstly, diserang sakit perut. Muntah-muntah. Hanya Tuhan sahaja yang tahu perasaan aku mase tu. Confused giler. Memang gile confuse.

Then, keesokannye demam. Panas jugaklaaa badan ni. Tapi sebaik sahaje masuk dalam air-cond, suhu badan pun dah okey skit. Bile kuar bilik, suhu badan naik. (???) Boleh ke camtu?

Lepas aku, Kakngah diserang sakit perut pulak. Then, Kakak kena. Hah, Abang Pe'i pun kene jugak, same like me, muntah-muntah. Aku dengan abang ipar aku tu je yang muntah-muntah. Walid and Ummi kene pada hari yang sama. Entah apalah yang kami makan?

Ummi pun demam teruk jugak. Tapi tak sampai muntah. Aku dengan baik hatinya menjadi tukang urut profesional selama setengah jam. Sadis je cite ni, 'kan?

Okey, dah cite pasal sakit!

****

Erm, wow! Hari Ahad baru-baru ini, kumpulan English aku (CRAYON), buat ORAL. Dekat Dewan Umar al-Khattab. Itu nama saintifik, nama biasa DEWAN TERBUKA.

Menjadi jugakla kirenye. Tak nervous sangat pun. Aku dan Piah je tak tengok skrip. Yang lain tu tengok sikit-sikit. Heheheeee... Jangan marah haaaa....

Hari Sabtu dan Khamis lepas, diadakan KEM BAHASA INGGERIS, SAINS dan BAHASA ARAB. Kem English di surau, kem Sains di Dewan Abu Bakar as-Siddiq (baru tukar nama) atau nama lama, Dewan GEMILANG SHAMS dan kem Bahasa Arab di kelas masing-masing.

Alhamdulillah, banyak juga isi yang kami dapat. Thank you to all my lovely teachers. I love you. <33

****

*klik di atas

****

Oh, well! Huhuhu. Erm... Jap, jap! Next week dah start exam. Final exam. Ni aku tak ada perasaan ni! Tolong ! Help !

KEMALASAN UNTUK STUDY SEDANG MELANDA...!

****

Novel bersiri FRIENDSHIP NEVER ENDS di Renesfee Cullen. sampai bab 20 je insyaAllah. Lepas exam nanti baru sambung balik. InsyaAllah, kalau umur masih panjang...

Thanks to Sabrina for giving me your full support.
*menangis berlagu You Belong with Me

Kawan yang baik.

****

Sampai sini je dulu. Malaslah cerite banyak-banyak. Malas type. Nak tidur, penat. Wassalam.

Post a Comment