Goodbye 2009 ! Welcome 2010 !




Hohoho! Sedih pulak rasanya tajuk post kali ni. Huhu. Okey, hari ini insyaAllah saya akan kongsi sedikit pahit manis sepanjang 2009. Dan azam sempena masuknya tahun 2010 ni... Maknanya kena belajar bersungguh-sungguhlaa... Tahun 2011 dah PMR. Hee~MyEm0.Com 

Tapi sebelum tu, nak ucap   kepada semua followers Fifiey's Blogg ni. Hurm... Kalau sesiapa yang nak suruh link dia kat blogg ni, beritahu kat post ni je. InsyaAllah Fifiey akan letak nanti kat sidebar bertajuk Fifiey's Linkies. Hohoho!MyEm0.Com

XxXxXxXxXxXxXxXxXxXx

Okey, sepanjang tahun 2009 ni, banyak kenangan pahit dan manis (kadang-kadang masam pun masuk sekali) yang telah berlaku dalam hidup saya. Gelak ketawa, nangis, dan macam-macam lagilaaa... Antaranya:

1. Tahun 2009 telah memperkenalkan Fifiey kepada movie Twilight, seterusnya mendalamkan minat Fifiey dengan membeli set buku The Twilight Saga. Tahun 2009 jugaklah Fifiey habis baca semua buku tu.MyEm0.Com


2. Juga pada tahun 2009, Fifiey mengenali Robert Pattinson (atau Fifiey lebih suka Edward Cullen), Taylor Lautner, Chaske Spencer, Kiowa Gordon, Alex Meraz dan ramai lagi pelakon Twilight Saga yang best-best.


3. Pada tahun ini jugaklah Fifiey dapat melancong ke Turki, Syria dan Jordan. Dapat mengenali rakyat di negara orang. Dapat merasai kesejukan di negara orang (bersyukurlah negara Malaysia tak sejuk macam kat tempat diorang). Alhamdulillah.MyEm0.Com

4. Tahun 2009 jugak telah membuatkan Fifiey mempunyai ramai kawan di alam siber ni. Terima kasih, semuanya! Terutama mereka yang selalu buat tutorial kat blog diorang tu. =)MyEm0.Com

Dan kenangan paling bermakna dalam hidup Fifiey pada tahun 2009 ialah... Jeng-jeng-jeng!

Pada tahun 2009 yang penuh makna inilah Fifiey telah mendapat ramai kenalan baru di sekolah. Terutamanya 'Ainul, Sofiah, Sabrina, Ain, Raihanah, Alya dan ramai lagi. Fifiey dapat merasai ukhuwah persahabatan bersama mereka. Dan juga Fifiey bangga dapat berada di kelas 1 Ibnu Arabi (1A7) 2009. Pelajar-pelajar 1A7 telah mengajar Fifiey erti persahabatan yang sebenar, serta semangat kerjasama yang berterusan. *ayat skema, ayat skema
SYUKRAN YA ALLAH! SYUKRAN... Syukran kerana mengurniakan teman-teman yang baik dan memahami diri ini.MyEm0.Com

Oops! Tu kenangan manis, kenangan pahit apa pulak erk? Hmmm..... Tak apalah, tak payah ingatlah yang pahit tu. Biarlah yang manis sahaja menjadi kenangan. ^^

Azam 2010? Azam sempena masuknya 2010 ni ialah... Fifiey nak tebus kembali 'kekalahan' yang lalu. Nak bangun dan menjadi pelajar cemerlang! Nak belajar bersungguh-sungguh sehingga ke titisan darah yang terakhir !  *semangat ngak?MyEm0.Com

Eleh, nanti azam hanya tinggal azam je. Fifiey, Fifiey... Tahu sangat perangai kau. Huhu~

*****

Oh, malam ni ada sembahyang hajat kat rumah baru Kakak. Kakak dah nak pindah... Huuu... Esok kot dia masuk rumah baru dia. Aaa... Tapi nanti pergi sekolah dengan Kakak jugak. Kakak cakap, "Pukul 6.45 pagi dah ada depan rumah, tak payah tunggu Kakak hon la!". Hehehe.MyEm0.Com

Baju sekolah dah siap! Tudung je belum siap lagi nih. Hmm... Lusa pergi daftar. Excited tetapi berdebar. Hehehe. Oh !  Sarung lengan tak beli lagi. Nanti-nantilah. Fifiey boleeehhh !!!MyEm0.Com

Wallahualam.
MyEm0.Com

Comments

  1. Salam ziarah,
    selamat membuat persiapan untuk kembali ke sekolah!:D
    hidup penuh semangat!:D

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru!
    smoga fifi kecik skit [ bole ke wish cmtuh.. haha]
    takut sye awok beso dr sye
    ehe
    :P


    from..
    alang :D

    ReplyDelete
  4. cicakgirl: thanks! :)

    alang: baikla..baikla...nanti saye usehekan! hoho

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers