Twilight Saga VS X-Men

30.12.09




Cantik tak kucing kat atas tu? Haa.. Kalau nak tahu, kucing ni Kak Fifi jumpa kat Besut time raya hari tu. Hahaha. Rasanya dah pernah post kat sini tapi entah, lupa kot? Ikut sukalah. Tapi kucing ni sangat comel. Macam kucing kat Istanbul. =D

Hari ini Kak Fifi tak ada story sangat sebab macam Kak Fifi cakap, time cuti ni boring la sikit apabila duk rumah je. Huhuu... As usual, Kak Fifi bangun lewat. Hahaha. Ni nak amalkan bangun awal sebab sekolah pun dah nak bukak. Takut nanti tak terbangun.

Petang tadi pergi Pustaka Seri Intan 2. Kak Fifi beli fail dua, majalah TV HITS dan... Buku rujukan Kemahiran Hidup (ERT). Paling best, ada poster dua mamat 'meletop' dalam tu. Hahaha. Siapa lagi kalau bukan Robert Pattinson (aka Edward Cullen) dan Taylor Lautner (aka Jacob Black).
I'm just so lucky to be obsessed with The Twilight Saga. All the magazines now are probably running out of topics to publish, so all they do write now is about Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn and everything related to the Twilight Saga. Well, that makes me happy, very happy !
Hahaha. Apa-apa jelah, 'kan? Erm, actually aku suka Edward Cullen je, just Edward. In real life, I don't really like him especially HIS HAIR. It sucks, though. And I think nobody really likes that Swan girl either, Isabella Marie Swan. She's just a freaking Swan, or Edward called her LAMB.
p/s: lamb is just the best meat to eat not to love =D


What's wrong with that lamb, anyway? Every guy in the movie LOVES her. Did she cast a spell or what? She's just the freaking Bella. She's just so lucky that Edward couldn't read her mind. I wonder, would Edward fall for her if he could read her mind? Freaking !






"Put the knives down!"
"I can't."


Hehehe. Aku minat X-Men jugak sekarang. Character favourite aku ialah Logan (atau orang rumah aku menggelarnya logam) aka Wolverine dan Storm, also Rogue. Hee~ Aku suka sangat cerita ni !  Professor Charles Xavier pun aku suka sebab dia macam Edward, boleh mind-reading. =D

Paling tak suka dalam cerita ni is... Mystique. Terlebih 'menonjol' sangatlah !  It's lucky she's so damn blue. Night crawler is more wonderful than her. Huh !  Eh, lelebih pulak Cik Pipi pada hari ni. *tersipu-sipu sendiri








Cute je my Amuh time dalam gambar tu (memang dia sentiasa cute macam teddy bear). Hee heee. Mengada dia je nak menunjuk-nunjuk baju dia tu. Whatever, Mus !  Jawapan kepada soalan di baju Amuh: No, you don't. =D

Oh, tadi pergi makanmakan dengan family kat restoran yang biasa kami pergi. Udang dia tak fresh. Bibir aku dah gatal semacam je nih. Hihihi. Tapi makan jelah, dah lapar, telan jelah. (^^,)

Kakngah: Kita makan kat mana ni?
Kakak: Kat Restoran *** **** tulah.
Kakngah: Situ je sokmo! Makan gok kat lain sekali-sekala.
Kakak: Abis nak buat camane, LOYAL sangat kat restoran tu.
Kakngah: Aku pun dah LOYA dengan restoran tu.
Fifiey: *suke sorang diri*


Hehehe. Aku KEBIASAANNYALAH, hanya mendengar bicara kakak-kakak serta abang-abangku sahaja. Tak berani menyampuk. Maklumlah, I ni terlalu muda untuk memahami (actually faham je). Entah, tak reti nak menyampuk.

Sama jugak bila ngan kawankawan, time diorang storystory, aku tak menyampuk pun. Tapi aku memang cakap banyak di sekolah berbanding di rumah. Satu je orang tak boleh tahan ngan aku, pemalu sangat !  Kahkah.

Okeylah, sampai kat sini je dulu. Kak Fifi mahu tidur sudaaa !  Esok nak bangun awal, walaupun tak ada apa nak buat. Oh, mungkin study kot. Dah start study siang tadi. Fifiey boleh !  Akulah juara ! =)

Wallahualam.
Post a Comment