Back to school! With friends and fun and studies!






Hmm... Today is the last day of holiday (Terengganu, Kelantan & Kedah only). Tomorrow we will be in school! Welcome back to school, boys and girls, teachers and sir, ladies and gentlemen !  *keterlebihan excited =DDD

Eh, wait! Picture di atas sekali tu adalah untuk aku mengingati dan akan terus mengingati kawan-kawan baik aku seperti yang tersenarai di situ. Thanks for being my friends. Walaupun duk kelas lain, it's okay! Hari esok masih ada, kawan. =)

Baiklah, kepada semua, mohon maaf jika ada keterlanjuran kata atau apa-apa sahaja yang tidak memuaskan hati anda. Sempena tahun baru ni, azam nak jadi baik. Nak jadi pelajar cemerlang, anak yang solehah, penulis blog yang kreatif dan penulis cerpen yang mantap. InsyaAllah !  ALLAHU AKBAR!

Ouh !  Tadi pergi daftar di sekolah, and guess what? Nothing to guess actually, hehe. Kak Fifi dapat masuk 2A2 dan bukan lagi 2A3 sebab kelas 1A2 tahun lepas (2009) iaitu kelas Quran, sekarang jadi 2A4. So, pelajar-pelajar 1A2 tahun lepas stuck dengan kelas diorang. Begitu juga dengan 1A1 tahun lepas, stuck in 2A1 sampai form 3.

So, awal-awal sekali pergi daftar Miss 'Ainul menyergah. Opocot tak terkejut pun! Hehehe. And then, kite orang pergi daftar sesame. Cikgu Hayati cakap, "Tahniahlaa tak berpisah," aku dan 'Ainul sengih je. Saaaayang sekali sama cikgu !  Harap cikgu dapat ajar kami tahun ni, tapi apakan daya... Cikgu kena ajar SPN !

Okeylah, I have to go. Need to pack my books for tomorrow and tomorrow and tomorrow (eh apa hal masuk puisi William Shakespeare plak ni?) Maaf, maaf. Gangguan teknikal. Kihkihkih. Maaf ya !

Nak kemas-kemas beg. Nasib baik dah dapat jadual. Esok kena mendaki tangga dua tingkat. Hadoi !  Tak apalah, demi mencapai cita-cita, lautan api sanggup kurenangi !

Sila maafkan kemerepekan si penulis. Maklumlah, terlalu semangat hendak ke sekolah besok. Hee~

Wallahualam...

Comments

  1. happy goin back to school dear ;)

    ReplyDelete
  2. belajar rajin2 tau, jangan awal tahun jer bersemangat...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers