header baru , besaaaarrr punyee !

Salam hari persekolahan. Kuikuikui. Akhirnya aku buat header baru untuk blogg aku tercinta nih. Yang dulu tu kecik dan berserabutlah pulak bile hari-hari tengok. Ngeh-ngeh.

Takde story sangat pun hari ni. Just pergi sekolah, then buat lawak (as usual la ye), then... Kawan-kawan aku pun ketawe la dengan kadar yang biase-biase saje kecuali Alya, Sabrina dan 'Ainul. Terima kasih. ◡‿◡"

Oh, aku pergi KL 'kan Khamis baru ni... Then aku beli la sebuah jam dinding kat IKEA. Wah, wah, wah !  Amatlah cantik menarik tertarik kau memang berkilat !  Tapi, sayangnye (muke sedih)... Tak dapat digantung kat kelas aku tuh. Sebabnye ?
Aku tak sedar masa beli tu jam tu jam kaca. Dahla kaca, takde frame ape pun. Dan colour die clear je. Translucent gitulah. Comey la kirenye kan kan. Tetibe bile bukak, kaca rupanya. Actually ada satu lagi colour merah menyala-nyala (sakit mate woo), tapi mahal daripada yang kaca tu. Yang merah tu plastik je. (T__T) And bile bawak kat sekolah, semue orang berdebar-debar takut pecah. Yelah kan, kelas aku tingkat paling atas, angin bukan bertiup sepoi-sepoi bahasa lagi daa, bahasa kasar skit angin tu guna. Hehe. Jadi, jam itu di'reject' oleh Piah. Oh, Piah !  How could you ?  Hahaha.
Gitulah kirenye. Adoi, jadi jam itu menjadi hak milik Fatin Athirah binti Azmi. Amboi, budak mana sedap sangat nama niii ?  Oh, aku sendiri rupanya. Maseyh, maseyh (dengan muke penuh gangster). Hehehehe.

Aaa... Pasal post merentas desa, harap maklum, saya malas nak taip lagi. Maklumlah, hari sekolah niii.... Terlalu banyak gunung yang diberi kepada aku. Hehehe. Gunung berasaskan buku tulis, buku teks dan sebagainye. Tapi walau bagaimane pun, Fifiey tak kisah... (sedih je ayat)

Jadi, aku nak solat then nak tengok MERLIN !!!  Muahahaha!!! I love you Merlin ! (◡‿◡) Kihkih, ketidakbetulan tak habis-habis. Apa daaa~

Sooo... Sini jelah. Maleih update bebanyak. Hujung minggu pulak keyh !  ASSALAMUALAIKUM ! :)

Wassalam.

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers