ketidakpuasan hatikuh !!

Salam kepada semua readers, followers dan pengunjung blogg aku yang tak seberapa ni. Huh! Dalam mood frust and tak puas hati !!

Punyalah aku tunggu cerita Merlin, but lupa malam ni ada Anugerah Juara Lagu yang tah ape-ape tu !  Hah, tak de cerita Merlin aku !  *ecece cewah, macam aku pulak empunya cerita Merlin tu

Nak tengok kat Hallmark Channel, episod minggu ni (Tuesday) dah ditayang kat TV3 minggu lepas, so aku dah tengok. Ah !  Geram !  Kalau ye pun, tundalah awal sikit ke cerita Merlin tu.

Eh jap! Ke cerita tu dah abes? IMPOSSIBLE !  Sebab baru masuk siri kedua, takkan tiba-tiba habis camtu jer. Eee... Nasib baik ada Gelanggang Raja Lawak tadi, dapatlah gelak jugak sikit-sikit.
Peserta-peserta tahun ni kurang lawaklah. Tak ada lawak macam Nabil dan Sepah. Shoot je!
Tapi aku still tak puas hati cerita Merlin takde malam ni !  Terpaksela tunggu minggu depan. Aku just nak tengok Merlin yang comel dan kelakar tu je. Hohoho !  Takpe, takpe... Tunggu Selasa ni kat Hallmark. Hee~
Eh, nak tau? Aku mula minat Merlin sekarang. LOL !  Semuanya gara-gara kebosanan dengan Gelanggang Raja Lawak minggu lepas, then try tengok Merlin kat TV3. Best jugak sebab Merlin tu jenis kelakar !  Haha. Obses teruk gila sekarang ni dengan Merlin. Oh, tak lupa juga X-Men dan paling penting... THE TWILIGHT SAGA! Hohoho.
Erm, tu jelah nak cakap. Pasal cerita Merlin tak tayang je. Kahkahkah. Kecoh je budak Fifiey sorang ni. Maaf ek semua. Aku memang tak puas hati !!!

Tadi blogwalking kejap. Jalan-jalan kat blog kawan-kawan Amuh. Actually nak cari blog orang yang kenal, kawan-kawan Amuh yang muslimat. Tak terjumpa pulak. Kak Yayah ada blog tak? Kak Hana? Kak Ika? Dop tahulah thayeeee~~

Oh, tadi tengok Raja Lawak tanpa perasaan. Rasa setakat ni paling best, Faiz, Idlan dengan JD kot. Aman keluar tadi. Sorrylah, memang tak lawak langsung dia tuh !  (amboi, sedap mengutuk orang hehe)
Okey la, nak tidur. Esok sekolah. Hari ni ponteng. Kahkah. Aku ada appointment tadi, so TERPAKSA ponteng. (padahal memang dah rancang tak nak pergi sekolah hehe)
Wassalam.

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers