aliyy bucuuukkkk !!!

*sila abaikan tajuk post sebab nanti orang tu akan terperasan glamor*

Okey, hari ini ialah hari... Selasa. Aku ada kokurikulum sebenarnya. Dan, as usual apabila ada KOKO (for short), akan balik lewatlaaahhhh.... Minggu pertama & ketiga - 4:30 petang manakala minggu kedua dan keempat - 5/5:30 petang. Kalau ada minggu kelima, tiada perjumpaan !! Yeahh !! Haha.

So, nothing to say actually. (di saat tulis ayat ni, secare mengejut 'Ainul mengonlinekan diri)
Wokey, wokey. Agak keboringan dan homework terlalu banyak. Takpe, takpe. Nanti aku siapkan. Nampaknya terpaksalah ponteng tuisyen (ayat sedih berbaur unsur kejahatan skit). Hohoho.

Tadi ada pembentangan Sejarah, hahahaha. Fifiey tak betul, kesian kat die. Tapi, nasib baik diselamatkan oleh dua orang kawannya yang bernama 'Ainul dan Sofiah. Maseyh, maseyh. Love you... Hoho!

Okeylah, tata. Malas tulis bebanyak. Nak buat homework pulak keyh. Assalamualaikum . .. . . . .

Wallahualam.

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers