maybe a day. or a week.

Hohoho !  Minggu ni Cik Fifi lambat post entry. Malas... Tak tau nak cerita tentang apa. Oh, hari Khamis baru ni merupakan hari jadi Miss 'Ainul Munirah. Happy birthday dong dong dong !!

So, Cik Fifi kasi la hadiah. Nak tau ape hadiahnye ?  Sile tanye tuan empunye hadiah tu sekarang. Hohoho !!

Emm... Sekarang tengah ada sukantara kat sekolah. Aku nak masuk lontar peluru, tapi peringkat sekarang ni kena masuk semua acara. 100 meter, 200 meter, lompat jauh dan lontar peluru. Aduhai ~

Practice dua kali (Rabu lepas dan Ahad ni), pastu kejohanan hari Selasa ni, untuk muslimat sahajaa. Muslimin ?  Pandai-pandailah diorang ye, aku tak nak ikut campur. Lalala~

Ermm... Pastu pastu pastu... Minggu ni homework agak banyak,, tapi aku dah siapkan 85%.. Yang tak siap nota Science ngan KH. Maleih gile nak buat sebab kena lukis banyak sangattt... Nak lukis telinga, mata dan pelbagai macam benda lagilah !  KH pulak kena lukis komponen yang terlalu banyak tu. Dahlah otak aku dah berserabut ni belajar Elektronik.

Aku tabik springg kepada mereka yang dah jadi pakar elektronik, yang buat perkakas-perkakas elektronik tu. Aku ni baru nak buat litar kecik je, nak pengsan rasanyaaa. Dahlah sekarang tengah pateri kaki komponen. Adouuu... Tulunzaa !

Minggu ni jugak ada pembentangan, iaitu Sejarah. Aku tak prepare apa-apa pun, thanks to 'Ainul and Piah ye.. Aku tolong tulis je. Pastu baca sikit-sikit, yang hurai si budak berdua tu. Maseyhlaaa yer. Ngesss...

Pastu hari Khamis, aku temankan Sabrina bentangkan dia punya sebab group dia (Alya & Sarah) tak datang. Sarah tu okeylah sebab dia kene pergi Sarawak, ikut family dia. Alya tuuu... Time tu jugak dia demam. Ish, ish !

Pastu Khamis malam tu, aku bad mood tak tentu pasal. Hahaha. Ada dua tiga orang yang jadi mangsa keadaan. Hoho. Sorry, guys.. Dop sengaje !  Dakpe, lain kali saye belanje cokelat 10 sen 2 biji. Okehh..

***********

Oh. Nampak tak new things kat blogg aku ni ?  Hehehe. Fanatic Twilight, nak buat camne dah 'kan.. Malam esok ade Merlin, yeay !  Tajuk episod esok: Sweet Dreams. Lalala~

Okeylah, ingatkan nak post panjang-panjang-panjang, tapi malas nak taip. Andd... Stretching rohani minggu ni tak ada... InsyaAllah minggu depan kot.

Kk, wassalam.

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers