what happened, actually ?

23.3.10

Post kali ni maybe tak menarik because aku malas sangat nak update.

Just nak bagitau yang... Aku dapat masuk lontar peluru peringkat daerah hari Isnin, semalamlah. Tapi tak dapat nombor. Berdasarkan apa yang dikatakan oleh Sir Zaini, stakat ni seorang je yang dah dapat gold medal iaitu budak yang main acara lompat tinggi. *tepuk tangan

And result aku setakat ni. 4A3B. Uhh.. Bakpe gitu? Tulunss !  Pendidikan Islam dan Sejarah tidak diketahui lagi. Cis !  Kacang pis betullaaa... Takpe-takpe, aku balas dendam nanti OTI 1. ;p

Oh, hari tu pergi book fair kat PWTC. Aku tanya petugas, "Di manakah Tun Razak Hall 3?" pastu die pergi tunjuk hall 2 pulak. So, tak sempat nak pergi hall 3. Aku mane tahu tempat tu! Dari jauh aku datang nak jumpe Kak Ain, last-last sebab petugas tu aku terpakse lupekan hasrat aku nak beli Impiana III.

Huuu... Dahlah kena rush. Sekejap je mase kat KL tuh. Abelong aku duduk kat Puchong. So, babailah kirenye kepade hall 3 yang tak sempat jenguk pun. HUU!!!

Rasa macam nak demamlah. Huu... Babai. Nak tengok MOS!

Wassalam.
Post a Comment