kebosanan di sekolah.

Fast update.

Sekarang kat sekolah aku yang tercinta. Hatoii !

Dalam makmal komputer yang baru dibina. ◡‿◡

Di sisi aku, Sabrina pun tengah update blog. Kite orang due orang dipinggirkan oleh Piah, Enul, Ain dan Alya buat sementare waktu.

Buat pengetahuan, mereke berempat sedang menonton episod akhir MASTER OF STUDY. (--")

Ala, malam ni pun ade episod 15, esok last episode. Tak sabar-sabar betul budak-budak towh ! Miaow !

Chopp !  Arini takde kucing bergomol lagi. Mane ade kucing buat tebiat gaduh dalam makmal.

Cume musliminlah agak bising sekarang ni. Maen game ke ape entah. *menjeling Sabrina yang sedang mengupdate blog xD

Actually cikgu suruh buat satu tugasan ni !  Kumpulan punye. Aku bersame Lilish, Nunush dan Shabish shabish. Huh, semue orang khusyuk maen internet. Ish...

Okeylah, tu je. Nanti kat rumah update lagi. Haha. Petang ni nak pergi sekolah kakngah, tengok choral speaking.

Bai !  Wassalam. ;)

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers