kisah hari ini yang agak 'tak' best.


Salam sejahtera dan salam 1Malaysia !  Hihi. Excitednye hari ni! Aliyyshh ! Saye excited tengok blog awak ! Hahaha. 

Okey semue.. Hari ni saye nak maklumkan bahawe.....serucomel

SAYE TELAH TIDAK MENGHADIRKAN DIRI KE SEKOLAH.
 *noppak teh

Sebabnye... satu, terlalu mengantuk walaupun semalam tidur sebelum pukul 10..4b79170ca21b60e42f5ad9bcc55623fb

dua, sebab...malas menguasai diri.. sengih jangan marah, ustaz serte kawan-kawankuwh. 109

dan yang terakhir..sebabnye hari ni bukannye belajar pun tulis2.. kerane kat dewan Abu Bakar Sparkle ade majlis penyampaian hadiah..1241642811-407017

first of all, nak mintak maaf dekat Syazwani 1061747e7p91zk7rt yee.. kaolaughing Sumpah, saye tak pergi mane-mane pade hari ni. Just duduk 792848uv6uhvh74i  rumah dan tidur..zzzz 

tak payah percaye cakap kawan-kawan 24 laen tu...diorang tu saje je th13 memprovoke keadaan...saye pun terkene tempias 

b9fd7ff3c7946883610caf38c71abfe3b9fd7ff3c7946883610caf38c71abfe3b9fd7ff3c7946883610caf38c71abfe3b9fd7ff3c7946883610caf38c71abfe3b9fd7ff3c7946883610caf38c71abfe3...

oh...tentu tertanye-tanye kenape blog blog1 ni dah berubah wajah kan kan kan..kaotongueo

  saje je..yang sebelum ni design die nampak macam bollok 1241365372-884052 (serabut)..terlalu childish 021bd0e9dc895f0cccf65e2a91642ff2..kenalah tunjuk jugak yang kita ni dah besar 7b68bd19d7b1d7b14682d2b918842269 dan matang...tau nak beza mana baik  buruk..kan..

satu lagi..aku sekarang guna template draft.blogger.com kaolove... best gilaaxx ! i mean, bestlah.332754zrcglmumqc modern sikit kottt daripade blogger.com nih..

susah nak adjust html ebef1954e2afba36936a5c1441e9aaed die jelah kott..payah nak cari..but overall, sangat best ! 9a6ac8105fdd56fe05bdb7d7f7399c47

 zon icon terlebih dos tamat 

erm...aku ingat nak tukar jugaklaa format penulisan aku..haha...semua jadi tulisan huruf kecil dan biase-biase je..

tapi ingat 1245162169-668265 aku tak suke perkataan short form...sungguh memalukan ! dan kadang0885af0c75c4cca704e221236439f0aa orang lain tak faham...

jadi, minggu ni...terlalu banyak aktiviti yang telah berlaku kaocool di sekolah aku yang tercinnntaaaa tuuu..3cb2b21c1d3258b172a00eb5ad0ef0ea

antarenye ialah...pertandingan masakan f0e40ea67035133316da4c5dd4083788 persatuan puteri islam..kawad kaki di bawah sinaran matahari terik 41512b9f7a32fc9f5345cf72bd5771fd..

tapi yang kawad kaki tu aku ponteng kaonod kerane hidung aku berdarah pade pagi tu..jadi takkanlah nak maen tengah panas pulaakk... kaosick

kawan0885af0c75c4cca704e221236439f0aa aku telah berkate, "bestnye PPI ade banyak aktiviti..aktif betull," dan aku dapat rasekan sekelumit rase bangge terhadap badan uniform yang aku sertai ni..32

memanglaa bestt..tapi gitu ahh kaotongueo..yang kawad tu 'kureng' best kerane buat petang dan matehari tengah memancar dengan penuh keterikan sun2 ..

yelah, memang baru panas kat dunia, tapi at least boleehh laa buat hari cuti, pade waktu pagi...lebih berwibawe ! littlekittyemoticon

3cb2b21c1d3258b172a00eb5ad0ef0ea3cb2b21c1d3258b172a00eb5ad0ef0ea3cb2b21c1d3258b172a00eb5ad0ef0ea3cb2b21c1d3258b172a00eb5ad0ef0ea3cb2b21c1d3258b172a00eb5ad0ef0ea a5169c20e419f9452722d94f718ec717a5169c20e419f9452722d94f718ec717a5169c20e419f9452722d94f718ec717

sampai kat sini je dulu, yee..malas nak tulis pasal mende laen..insyaAllah malam ni pulaakkk kalau ade mase..

huish, saye rindu kat 'bayam' 88 saye..die pergi kem pengawas minggu ni..ala, nanti ahad ni jumpe lagi..ye tak, yam? 32



sayang + bayam = sayam

1243813492-111884 babai !

wallahualam.

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers