nok kabo je !

Dearest Amuh,

Hari ni saye telah membuke blog salah seorang bekas pelajar SHAMS. Dalam blog die tertulis yang die nok gi temuduge untuk belajor kat Jordan.

Baru-baru ni pun saye ade dengor yang ade gok seorang due yang akan ke Jordan. Alhamdulillah, serp-serp SHAMS bagus-bagus belake.

Cikgu Man kate, ramai budok SHAMS dapat gi oversea. 40 orang semuenye. Bagus nggoh, walhal dapat straight A's 37 orang. Alhamdulillah, kalau rezeki tu dok ke mane doh, kann...

Amuh,

Saye rindu Amuh. Bile Amuh nok balik ni? Pleaselah kabo. Pleaselah online.

Amuh, kalau Amuh balik kekgi Amuh belanje saye PizzaHut macam biase neh. Lepas tu saye ajok kawan-kawan saye makan sekali.

Amuh, kalau saye ade wat saloh, saye mitok maaf sebab saye pun manusie biase.

Amuh, kalau boleh jomlah same-same kite berbakti kepade Ummi dan Walid yang banyok berjase. Jom tunjukkan kasih sayang kite..

Dari adikmu,
Fifiey

*_*_*_*_*_*_*_*_

Ke hadapan Abang yang tercinta,

Abang bila nok habis belajar? Cepat-cepatlah tamatkan pengajian lepas tu kerja, then baru boleh kahwin dengan Kak Asnie.

Abang, bile abang nok balik Terengganu? Bakpe Abang jarang-jarang balik? Saye rindu ke Abang tahu dok.

Abang, bakpe abang suke main bola tampar? Best ke? Tahun depan ajorlah saye, yee.. Cikgu Man suruh saye masuk bola tampar tahun depan, tapi saye dok reti maennn...

Abang, saye sayang Abang. Saye sayang semue orang dalam family ni. Terutame Ummi dan Walid. Jomlah kite same-same berusehe untuk menggembirekan hati mereke selagi mane hayat dikandung badan.

Akhir kate, saye sayang Abang.

Adikmu,
Fifiey

*_*_*_*_*_*_*_*_*_

DEAREST ABANG & AMUH,
Please stop smoking.
This is an advice from your sister because she loves you so much.

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_

Ya Allah, Engkau bantulah aku dan keluarga aku serta orang di sekelilingku dalam menjalani kehidupan sehari-hari. Sesungguhnya hanya Engkaulah tempatku mengadu.

----------------------------------------------------

Wallahu'alam.

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers