award . first one . ;p

9.6.10

lalala~
aku penat tapi Cik Dilla yang comell lagi manis telah bagi award kat aku .

jadi , tangan ni mulalah gatal nak ambik award tersebut . xP


tenkiuuu Cik Dilla comell ! x]
blog saye tak kiut mane pun okee . mungkin bunny-bunny yang berkeliaran tu comeeyy . xD

questions mesti ade bagi setiap award . kahkah

1. a) bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang
tengok blog orang laen rase jealous semacam , then try buat cute blog sendiri . walaupun tak cute mane pun . Dx

b) juga sertakan sekali 2 website yg korang selalu pegi untuk membantu korang mengedit blog
glitter-graphics.com

2. 5 perkataan yg menggambarkan diri korang
suke mende cute-cute , suke bermonolog sendirian , suke masak , suke pegang kamera then snap sane sini , baikk la jugaak >.<

3. tag kawan2 yg korang rasa patut terima award ni
Rabbito
Kak Intan
Loilish
Nurul Fatin Amira

^_^
bai bai !
Post a Comment