award from tiqah & huda !! ^^

semuaa !
sorry lamaa tak update .
malas teramat sangat . satu agi nak menyempurnekan hajat nak siapkan semue nota .
ngihihi .
so , straight to the point , nak jawab tag sekaligus dari Tiqah , ex-classmate aku dulu di 1A7 :)




http://tqahngade.blogspot.com/


1. Macammana kamu boleh tahu kehadiran blog ini?
13 she is my beloved friend okee . ^^

2. Blog ni kene ubah agar jd lbih cantik x??
13 rase - rasenye laa tiqah . kuikui . dakpe , saye ajor keyh .

3. Antara blog ini dan tuannya, yg mana lg comell?? xDDDD
13 tuannye laa . :)

4.Adakah awk minat dgn korea??
13 err i have a confession to make . actually NO ! camni la , sesape yang minat KOREA tu jangan aa benci aku pulaak sebab aku bukan laa benci tapi cume tak minat or korea-freak ke ape ke . aku pun suke gak beberape lagu korea same macam aku suke lagu inggeris . come on la people , lagu inggeris dan lagu korea same je sebab lagu tu bukan lagu melayu . right ? tapi aku memang pelik gilaa ngan orang yang suka sangat korea ni . >.<

5. Agak2 siape yg bakal memenangi PIALA DUNIA 2010??
13 mestilahh ARGENTINA ! *argentina-freak xDD

6. Anda minat pasukan mana???
13 Argentina


thanks tiqah . saye memang suke jawab tag nih .
second tag from my beloved adik kat alam maya nih .
hudaa . siap kasi dua tag lagi .
sorry lambat jawab tag tersebut kerane masalah malas untuk online =DDD









ANDA MESTI BERI PUJIAN PADA PEMBERI AWARD
13 terima kasih banyak-banyak sebab bagi award ni kat akak . adik memang baik dan memahami *teruk betul ucapan

SILA BERI AWARD INI KEPADA 10 BLOGGER LAIN
13 akmboh ! >.< haha . kepade sape yang nak ambik je . saye amat terharu !

BAGAIMANA ANDA BOLEH DIGELAR BLOG YG BEST DAN HEBAT ?
13 entah . tak pasti . blog ni best ngan hebat ke ? biase je . takde sambutan pun . T___T









1)Describe kan 3 perkara tentang si pemberi award dan 3 perkara tentang blog si pemberi award.
13 baik hati , memahami dan comell .

2)Nyatakan 5 ciri-ciri blog yang korang tak suka visit.
13 content luc*h , bahasa GEDIK , tuan blog 'sombong' walaupun popular , blog yang gelap takde pape hanye tulisan saje , blog post pendek dan entah pape je .

3)Berapa usia blog korang?
13 1 tahun , 2 bulan sehari . ^^

4)Apakah tema blog korang ?
13 PINK bunny --"

5)Berikan kepada 5 blogger yang layak terima award dan tag ni .
13 alya
13 sabrina
13 atiqah
13 kak sherah
13 rabbito


boring kan post nii ?
kejap key . lepas ni saye post lagi .
taknak post panjang sangaatt . ngihihi .

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .