jengjengjeng ! AWARD ! weee~

13.6.10

wokeehh . today , aku dapat award lagi .
amboi , setambun award dapat cuti nih .
alhamdulillah sebab ada orang nak kasii !
walaupun tigaa award sajaa !
hakhakhak .

award kali ini ialah ..

PINK ADDICTED ! from kak diLLa lagi ;)


1 . sila link kepada orang yang bagi award ni kat kamu .
13 haipp ! dah link dah , kak dilla sayang !

2 . nyatakan sebab anda suka kaler PINK .
13 well , sebab sesuai dengan saye laa . i mean pink is menawan . wakaka

3 . sejak bila suka dengan kaler PINK ?
13 since 1996 xP

4 . nyatakan 5 barang paling kamu sayang berkaler PINK .
13 teddy bear (pinky) , diary set ^.^ , pencil case , camera  purse yang hilang ;(

5 . snap picture kamu dengan barang kamu yang kaler PINK tu . (1 pun dah cukup , yang penting PINK)
 13

6 . tagged kawan kamu yang minat PINK jugaak .
13 sabrina comell
13 alya busyutt
13 adik huda sayang
13 maisarah cutee ^^
13 kak intan baikk ( ✿^^, )


aku ni type cannot study lama-lama .
pening and takleh fokus .
1 jam pastu rehat 5 jam (xD) baru boleh study balik .
takde aa . rehat kejap boleh aa .
tapi memang takde mood ah today .
tanye besties pun semue jawab tak buat lagii .
wee~ xd
i'm not the only one bebeh !
okee tataa~
Post a Comment