kakak angkatku dah kahwin ! :)

17.6.10

what's up semuaaa ?
hari ini saya baru balik dari kenduri taww . *ayat skema
kakak angkat aku kahwin .
semalam tak ingat pergi dia akad nikah kerane ummi lupe . (--")

comeyy kan kakak angkat aku ?
hehehe . tapi aku tak jadi pengapit macam Kak Intan laa . xDDD
hehehe ! gurau je kak ;)

name pengantin : Shiqah (name penuh tatau) .
wahaha !
keluarge die jage aku mase kecik .
dulu diorang duduk satu perumahan je ngan aku .
rumah sewa je , tapi tak lamaa tuan dia tuntut balik .
diorang pun pindah ke bandar .
diorang bukaa butik .

aku panggil diorang Ma ngan Abah .
dulu memang hari-hari pergi rumah diorang .
tapi sekarang diorang pindah kat bandar , jadi jarang je laa pergi .

dulu diorang ade anak lelaki sorang .
abang angkat aku laa tu .
tapi dah meninggal sebab lemas mase kem dekat Agro Resort , Setiu .
sobs sobs . aku pun nangis . :(

hehe . ni saje je posing bersame .
i LOVE Ma ! :)
diorang jage mase aku umo 2-6 tahun .
tambah-tambah rumah diorang depan taska tempat aku diasuh .
hehehe . so ape-ape senang laa nak pergi .
^.^
tapi yang pergi tetap pergi , hidup mesti diteruskan .


ngehehe . my motherS ! :)
sayang kedua-duanyaaa ^^

kenduri buat dekat Dewan Tun Abdul Rahman .
*awat banyak sangat orang name abdul rahman nii ?
makanan yang disediekan teramatlah best .
dahlaa aku tengah lapar . ingat nak tambah tapi malu la .

cousins aku ikott jugaak .
tapi semuaaa lelaki . and aku rasa semua tambah nasi ;p;p;p


dari kiri : irfan , auni dan fikri

takde dalam gambar fuad dan along .
sorry , kakngah tak ambik gambar you due orang .
wahaha !

fuad makan dua kali . T____T
sekali dengan aku , kakngah dan walid .
sekali agi dengan irfan , auni , fikri dan along .
sebab kiteorang duduk meje laen-laen .
ummi lagi jauh , duduk hujung dengan kawan-kawan beliau .
hadoii !

and ...

SURPRISE !!

secare tibe-tibe amuh sudaah pulaang .
wahaha ! die pun ikut sekali laa . sebab die yang pandu kerete .
sorry la , die memang suke posing dengan mimik muke yang entah ape-ape je tu .
weekkkksss !

dan hari ni sangat bestt ! wahaha !
sebab tatau kenape .
homework belom siapp !
helpp !
:-S


emm , internet rumah ni agak lembab berbanding hari-hari sebelumnye .
mungkin terlalu ramai yang gune .
sebelum ni aku sorang je .
paling ramai pun due orang campur kakngah .
ni amuh dah balik , auni dan fuad datang tido sini .

takpe laa . chow dulu !

bai ! wassalam .
Post a Comment