what is cute ?


whatt ?
hohoho . i like to lukis0885af0c75c4cca704e221236439f0aa sekarang ni .
then tampal dekat buku yang bergaris .

hehex . sengih
today aku nak cerita bebas . kaohappy

emm . taknaklaa . taknak .

nak jawab tag !
from kak intan yang chumils 88 !

23 rahsia tentang sayaa yang baikk ! kaosick

1. saya obses terlalu sangat dengan twilight .

2. saya memang obses gilaa dengan merlin .

3. saya suka gelak terlalu banyakk .

4. amat menyayangi manusia di sekeliling . 88
5. tak sukaa shopping tapi sekali shopping barang mahal0885af0c75c4cca704e221236439f0aa
6. sukaa warna pink , tapi tak obses walaupun semua barang warna pink . kaocool
7. sukaa lepak dalam bilik sorang diri tanpa menghiraukan orang lain kat luar bilik . gg2
8. tak cakap banyak kalau ngan family , kalau ngan kawan0885af0c75c4cca704e221236439f0aa sebaliknye .
9. sukaa menghabiskan masa depan laptop .
littlekittyemoticon
10. sukaa jalan0885af0c75c4cca704e221236439f0aa ngan family atauu kawan0885af0c75c4cca704e221236439f0aa .
11. sukaa tengok tivi ceritaa yang best0885af0c75c4cca704e221236439f0aa .
12. sukaa mengarutt sorang diri . messy
13. suka bermonolog sendirian jike ade sesuatu yang berlaku (tak cakap ngan orang pun) . kaosweat
14. sukaa bangun tidur , lepas tu tidur , then tidur balik . kaonod
15. sukaa kacauu abang0885af0c75c4cca704e221236439f0aa tapi sebaliknya diri sendiri yang terkenaa . kaocry
16. sukaa perasan diri sendiri comell dan baikk . kaotongueo
17. sukaa tangguh kerjaa semata0885af0c75c4cca704e221236439f0aa nak onlinee .
32-1.gif image by gurlofpink
18. sukaa kacauu orang buat kerjaa sekolah . 13.gif image by gurlofpink
19. sukaa telefon 'ainul dan alyaa then cakap tanpa hentii . 46be344c93433134705da6d51a5d3f45
20. sukaa tengok blog cantik0885af0c75c4cca704e221236439f0aa dan post merekaa .  29.gif image by gurlofpink
21. sukaa berangan 1245162169-668265
22. sukaa buat maths . 1061747e7p91zk7rt kecuali construction ! >.<
23. sukaa belajar tapi tak sukaa ulangkaji . 41.gif image by gurlofpink

hahahahehehehihihihuhuhuhohoho .
baii !
wassalam .

Comments

  1. salam...
    fifi comey weyh,nk tanyer ni.Awk perasan x kotak comment kat blog 2a2 tu x same dgn kotak comment blog kiter.bakpe gitu ar???dohla setiap kali sy nk antor comment,x leh kat situ.sedeyh weyh...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers