the world through my perspective.

readers !!
peace.gif image by gurlofpink


mengapekah mukaku seperti hantu seakan-akan ?
37-2.gif image by gurlofpink

*sekarang ni, tengah watching
BENCI BILANG CINTA
12.gif image by gurlofpink

tidak suka sama claudia yang ngade dan perasan comey itowh ! 24.gif image by gurlofpink
marshanda - piah 174.gif image by gurlofpink
baim wong - 281.gif image by gurlofpink

okayy .
today seperti yang dijanjikannn kaocool

saye akan memulekan kisah gg2 character 2A2
pade hari sun2 yang bersejarah ini 3cb2b21c1d3258b172a00eb5ad0ef0ea...

menurut sumber iaitu diri sendiri, topik characteristic ni mendapat sambutan hangat 33.gif image by gurlofpink
dari banyak pihak..i don't know why ~~
312.gif image by gurlofpink

so, kepade pihak0885af0c75c4cca704e221236439f0aa tersebut, sile jangan terlalu excited . 1061747e7p91zk7rt









seperti yang telah diketahui, 2A2 Sparkle dipimpin oleh paramesNUWARa  yang asalnye dari koop. 8b0f50953592beb88c77bbcee80b6545
untuk mengetahui sejarah lanjut, rujuk http://2ibnuqudamah10.blogspot.com/2010/05/asal-usul-2-ibnu-qudamah.html .
313.gif image by gurlofpink

so, where shall we start ? 49.gif image by gurlofpink

okee .

LaDies FirStt !!

SYAFIQAH.
piqah ini sangat baikk dan suke ketawe . wajahnye manis bak purnama... dot.gif image by gurlofpink hahaha. kirenye die ni rapat jugaakk la dengan saye sebab die selalu ke tempat Tommy dan Didi. 125

SYAZWANI.
yeahh !! syazwani sangat baik dan mukenye seringkali tidak menunjukkan sebarang ekspresi. matenye sepet dan macam cinaa. haha. wani, wani... wani ni best, rapat jugaak dengan dia sebab saye dan 'ainul suke usik die ;p;p;p. *officially in my club xD
67-1.gif image by gurlofpink

AINA.
seorang yang baik dan rapat dengan ain sebab diorang berjiran je pun. dan terlalu bijak maths. setakat exam ni, sentiase dapat 100. eeeiii !! aina, sile ajor saye !! 47-1.gif image by gurlofpink

AIN.
ain suke cakap banyak dan bercerite bersame aku, 'ainul, piah dan alya serte syazwani dan juge sabrina...die akan story-mory then gelak..hadoii~ kadang0885af0c75c4cca704e221236439f0aa tu tak faham pun story die. die sendiri pun cakap, "saye tak faham jugak ape yang saye cakap kadang0885af0c75c4cca704e221236439f0aa tu," 25.gif image by gurlofpink

SAKINAH.
pengaws PSS dan memakai kace mate. beliau adelah seorang budak asrama yang suke gelak jugak jike kite bergaul dengannye. die rapat dengan sarah kerane mereke due orang sahaje yang duduk asrama kat kelas 2A2 nihh...Sparkle

AUNI.
auni merupekan insan yang paling steady and relax pernah aku jumpe. dan beliau sentiase bawak bekal dan makanan 'spare'. kekadang tu aku mintak biskut die jike terlalu lapar dan akan berkongsi dengan ainul .gg2 dan beliau sangat cute serte bijaksane..auni,, auni..engkaulah ratu hatiku .. 14.gif image by gurlofpink

AIMI.
aimi ni budak yang tersangat baik dan tidak bersalah same sekali 41.gif image by gurlofpink. best kawan ngan die sebab die baikkk.. dan saye suke buli die.. die duduk belakang aku je.. oh, saye panggil die Tommy . name tu diberikan oleh 'ainul. at first aku panggil Tammy je . hehe.

NADHIRAH.
didi !! orang biase panggil die DIDI je . sebabnye ainul jugak yang kasi name tu. name laen untuk DIDI ialah yang berkaitan dengan huruf D... dididi daun keladi adelah salah same sekali >.< 42.gif image by gurlofpink

SOFIAH.
piah merupekan penolong kelas tahun ini seperti yang telah diketahui. tanggungjawab sebagai penolong kelas dijalankan dengan penuh wibawe . piah suke cakap kuat dan tak mengaku lepas tu 6.gif image by gurlofpink. tapi takpe, katenye, "biar ah cakap kuat. dari cakap melunakkan suare, dapat dose je !" syabas piah ! kaocool

ZAHRA.
insan yang bername zahra ini sangat pandai dan suke mengurut 'orang tua'. (terasenye ! terasenye !) sebenarnye suke urut semue orang. dan die urut best. seringkali die urut saye kalau saye agak stress. 1.gif image by gurlofpink

AFIQAH.
budak ini telah mendapat nombor 2 mase exam TOV aritu. die pandai sangat BAHASA ARAB and sentiase belajar subjek tersebut. die seorang pengawas pustake atau boleh dikenali sebagai OSK (orang surat khabar) kerane kadang0885af0c75c4cca704e221236439f0aa tu beliau bertugas menghantar surat khabar dari kelas ke kelas. haha.

FARISHATUL.
okeey. farishatul ni biasenye dipanggil 'nad' sahaje sebab name die farishatul nadira. tapi, ikut suke la nak tulis name panjang . die suke makan nasi lemak 316.gif image by gurlofpink. hahaha.

SABRINA.
seorang pengawas yang berwibawe , namun begitu beliau juge suke bergelak ketawe dengan alya, fifi (saye la tu) dan ainul munirah... namenye seringkali dimodified menjadi macam0885af0c75c4cca704e221236439f0aa..hahhaa...beliau kalau tengah makan memang akan senyap dan tak bercakap..khusyukla katekan..messy

ALYA.
alya pun telah banyak dimodified namenye, contoh LOILISHES asal perkatan LILISH yang ditambah 'sh' dari perkataan LILI (aLYa). loilish suke gelak secare tibe0885af0c75c4cca704e221236439f0aa dan overdose. ish ish ! dan alya sangat cerewett. 
510.gif image by gurlofpink

SARAH.
dikenali sebagai seyra (sebutan inggeris) dan telah digelar serai oleh beberape pihak. namun begitu, namenye tetap sarah dan saye memanggilnye sarah (sebutan inggeris) juge..dulu die tak rapat tapi sekarang sudah mahu terjebak dengan dunie ketawe...kaohappy

'AINUL.
seorang budak yang cakap banyak dan suke bergaduh dengan jiran di sebelahnye tanpe sebab musabab yang jelas.  dan suke ketawe dan obses dengan Ji-Yeon T-ara . weekk !seorang yang suke membuli DiDi dan Tommy, seperti saye juge.. 
46be344c93433134705da6d51a5d3f45
FIFIEY.
insan bername fifiey merupekan s/u dalam kelas dan takde ape0885af0c75c4cca704e221236439f0aa tugas berbanding bendahari dan penolong. hahaha. sentiase malas bertugas pade hari yang ditetapkan. 38.gif image by gurlofpink dok berape bijok geografi dan sedang berusehe mendapatkann ..


ANWAR.
the ketue kelas of this year. ye senyap je orangnye. pah cerroh senyap, dok tahu nak kate nape doh. time tazkirah je ye cakap potpetpotpet. nasihat ye agak bermanfaat untuk semue rakyat 2A2.. bangge gok dapat pemimpin macam die sebab ye berwibawe 26.gif image by gurlofpink

AMIR ARIF.
insan paling tinggi do'oh lalu dalam kelas. die pun senyap jugok, mungkin effect orang sebelah die. saye tengok ye takdok perubahan, muke BLUR je sepanjang tahun. ish, ish, ish. kaosweat seperti yang diketahui, lame doh kenal die, cume die tak macam dulu. =P

AMIR KHAIR.
die ialah seorang pengawas. walaupun ye kecik, tapi suare ye terlebih nyaringgg. 15.gif image by gurlofpink hehe. kadang-kadang boleh diklasifikasikan baik, tapi kadang-kadang tu biase je. okey ah kot bab tolong-menolong..

ADAM.
budak ni kecil comell je . haha . time exam die suke nyanyi 18.gif image by gurlofpink. die pendiam je . haritu die tolong bahagikan kueh yang ummi saye buatt kepade semue muslimin . 37.gif image by gurlofpink

ZULFADHLI.
zul ni die senyap sajee. tapi kekadang tu bising jugaak sebab die duduk depan saye sahaje. taklah depan sangat, depan sikit je. selang satu meja. >.< hari tu saye tengah makan apam pemberian nunush, pastu die tengok 30.gif image by gurlofpink

FATHULLAH.
seorang yang..yang..yang tak tahu nak describe. tapi yang pasti die cakap banyak jugaak dengan zul, farid dan fadlan. diorang kire macam satu geng macam tu lah disebabkan duduk dekat0885af0c75c4cca704e221236439f0aa . hoho !!

FADLAN.
insan yang duduk di depan aku dan merupekan setieusehe kelas. kalau cikgu mintak senarai name, sile mintak dengan die !! setieusehe perempuan, sile standby sahaje 34.gif image by gurlofpink . fadlan ni baikk, dan selalu dikacau oleh farid di sebelahnye.

FARID.
seorang pengawas. die terlalu rapat dengan fadlan >.< 1245162169-668265 dan suke kacau fadlan dan fadlan biasenye buat dok tahu sajee. saye tau semue ni sebab saye duduk belakang diorang saje.

untuk pengetahuan semue,saye dan nunush telah bertekad dan berazam untuk mencontohi farid dan fadlan yang sentiase bersame. mereke sentiase TOGETHER FOREVER serukaler
SYAUKANI.
budak ini cerie selaluu..oyt, takdok masaloh ke haa ?  asal wi tazkirah je, sengih sapa ke telingee. dok faham sunggoh ! kire okayy ah sebab budok ni bukannye jahat punn..piah nge alya kate syaukani ni kelakor do'oh lalu sebab mereke same0885af0c75c4cca704e221236439f0aa aliran SPN. kaocute

AMIRUL AMIR.
budak ini telah mengekalkan kesenyapan beliau sejak tahun 1996 (--"). memang senyap terusssss !! kaonod tapi kalau dulu wajahnye masam&garang, lening senyum lebar doh... ^_^ 32

ABDUL RAHMAN.
insan yang namenye merate-rate dalam buku teks sejarah ini pelik sikit tahun ini. kadang0885af0c75c4cca704e221236439f0aa tu die menyendiri jeee tanpe kawan. lepas tu bergelak ketawe dengan kawan0885af0c75c4cca704e221236439f0aanye. sengih dann...budak ni digelar...PENJELING MAUTT !! ye brahi beri jelingan maut.
62.gif image by gurlofpink

 FAISAL.
hehehe. faisal ni bendahari kelas yang berwibawe. =.= sentiase mengingatkan anak0885af0c75c4cca704e221236439f0aa buahnye supaye membayar duit kelas yang tertunggak berbulan lamenye . >.< serucomel SILE DENGOR CAKAP FAISAL !!

ARIFF LUQMAN.
budak ni suke sengih & senyum . budak ni baikk dan boleh diharap jugaak . die kire macam geng dengan abdul rahman, syaukani dan faisal.. hahaha. macam0885af0c75c4cca704e221236439f0aa  puoklah budok kelas ni ! 67.gif image by gurlofpink


diharapkan takde pihak yang terase hati serte jiwe kaocute kerane semue ini berdasarkan pemerhatian hambe saje..
sry.gif image by gurlofpink
jike ade yang terase.
kabo lalu ke saye dakpe..meh nok bekki sket0885af0c75c4cca704e221236439f0aa..hahak

wallahu'alam.
52-1.gif image by gurlofpink

Comments

  1. fi!!!....
    *ggolek lime tahon

    bkpe kabo sy cerewet?

    T________________________T

    trasenye!trasenye!trasenye!

    *tgh cerewet agi ah ni

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers