Posts

Showing posts from July, 2010

jacob black ?

Image
ohh .kat sekolah aku , ada budak ni .kalau aku tengok mukaa dia memang ada iras jacob black .xDDDDmata diaa kottt ?* kakngah aku cakap mata aku pun macam lautner T.T *
she is Aisyah Aqilah .haha . budak kelas 2A1 :)die teramatlah kelakar dan aktif dan macam-macam lagi laa .die seorang yang bestt ! ^^* err , die bukan makanan yer *
haha .aku minat korea ke sekarang ?ehh , tidakkk . aku minat hyun joong je ! xDDDtapi aku tak obses macam alya .PARK JUNG MIN pahhh cerrrohhhhsss !
lilish , park jung min awok ni ngade ahh !! xDDDhyun joong saye gop baikk T.T
pah cerroh aku kene jadi leader .errkk . * tetibe kak sherah tahu pulop pasal SS501 nihh *hak hak hak . dok kisah punn actually .sebab semue ni hanyelah untuk hiburan jee .tak melebih-lebihhh . kuikui ~ !
attention : this is PARK JUNG MIN a.k.a ALYA .* alya memang gini dalam kelas xDDDDD *walhal pade hakikat sebenor alya seorang yang senyap tupah tetapi BERBISA .* golek golek *young saeng gop baik belakang nung .

okay . esok pagi nak pergi KL…

here we go once again xDDD

Image
hmm .hai .T.Tbai .

interesting blog award :)

Image
thank and link the person who tagged you . cik ryna a.k.a the pink gajah :) , thanks !http://rynaowhryna.blogspot.com/
tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic . adikku sayang WAN NUR AMIRA kakakku tercinta SHAHIRAH AMALINA sahabatku fiLLah SABRINA SYARFA adikku jua FARHANA FILZA kakakku tercinta fiLLah FARAH RAIHAN sahabatku lagi ALYA AQILAH si cantik comell NURUL HUDA my dearest sweetheart RABBITO BONBON sahabatku tersayang NURUL ATIQAH the new blogger friend DIAN my new blogger friend too LORNA AHLAAMI the cute blogger NUR SYAFIQAH SHARMEEN sweety sweet blog owner NURHANI 'AFIFAH adikku jugaa si AYUNIE NABIEHAN the lucky sweet person NOOR CAHAYA
contact that blogs and let them know they've been tagged . okay okay . saya akan lakukan :)
state 7 things about yourself . fifiey a.k.a fatin athirah azmi :) shy shy cat ^_^ suffer-in-silence type ;p love everything about twilight , merlin and mulan love my family and friends very very much missing Allah and …

man ana ? man ana ?

Image
MAN ANA ? siapa saya ? who am I ? SIAPA AKU ?

nama aku Fatin Athirah Azmi . tapi sejak kecil memang orang biasa panggil aku Fifiey . sejarah nama Fifiey tu tak payahlaa korang tanya , sebab aku dah jenuh jawab ! T____T
okee laa okee la . aku jawab dengan hati yang rela . >.<
sejarah nama Fifiey . dulu ada seorang jiran ni . kami panggil dia Aunty Sara . * sarah , sile jangan terase * walid wa ummi sangatt rapat dengan Aunty Sara sekeluarga . family aku memang rapat dengan family Aunty Sara . [ take note : i wasn't in this world yet that time T__T ]
lepas tuu , sebelum aku lahir , Aunty Sara pindah ke KL . ohh waitt . Aunty Sara ni anak bongsu dia nama Fifi . T__T so , walid panggil aku Fifi sebab nak mengingati Aunty Sara sekeluarga .
SEKIAN , TERIMA KASIHH !

ouhh . hari ni nak cerita pasal merisik , tunang dan kahwin . =.="
bukan akulaa nak kahwin . my brother . tak bolehlaa nak manja lebih-lebih lepas ni . wahaha ! * adik yang terlalu nakal dan manja *
actually , aku ni bukanlah dikategori manja pu…

macam - macam cerita .

Image
ngahaha .aku tengok cerita ni siang tadi .kelakar jugaak seringgit >.<* fuhh , nasib baik potong part kissing :) *cerita dia best . taklaa hampehh sangat .5/5 !! :)

ouhh . ini cerita The Parent Trap .amat best dan sweet !pasal dua kembar yang terpisah .sebab mak ayah diorang separated .^___^

haa . movie ni aku dah tengok dua kali .petang tadi lepas The Proposal sekali .emm , hari tu sekali dah tengok .sangatt bestt ! * hantu dia buruk bangett -.- *aku suka Tara dengan suara cute diee ! hee ~

tadi tengok Imam Muda .heh ~Taufek dan Aran tersingkir .dua orang ke final iaitu Hizbur dan Asyraf .T____T* dah dapat terime hakikat , Nuri tersingkir *memang aku dari awal dah agak Asyraf dan Hizbur akan ke final .HIZBUR & ASYRAF
NURI NURI NURI AA ! ~
haha . * sekali tengok raut wajah encik nuri ni aku teringat 'ainul ! *mungkin sebab itu aku minat diaa . wahaha !maybe wajah encik Nuri ini semanis wajah Nunushkuu ! ^_^
AZHAR .'ainul fanatik ngan Azhar .xDDDDDDhihihi . Azhar tersingkir…