jacob black ?

29.7.10

ohh .
kat sekolah aku , ada budak ni .
kalau aku tengok mukaa dia memang ada iras jacob black .
xDDDD
mata diaa kottt ?
* kakngah aku cakap mata aku pun macam lautner T.T *

she is Aisyah Aqilah .
haha . budak kelas 2A1 :)
die teramatlah kelakar dan aktif dan macam-macam lagi laa .
die seorang yang bestt ! ^^
* err , die bukan makanan yer *

haha .
aku minat korea ke sekarang ?
ehh , tidakkk . aku minat hyun joong je ! xDDD
tapi aku tak obses macam alya .
PARK JUNG MIN pahhh cerrrohhhhsss !

lilish , park jung min awok ni ngade ahh !! xDDD
hyun joong saye gop baikk T.T

pah cerroh aku kene jadi leader .
errkk . * tetibe kak sherah tahu pulop pasal SS501 nihh *
hak hak hak . dok kisah punn actually .
sebab semue ni hanyelah untuk hiburan jee .
tak melebih-lebihhh . kuikui ~ !

attention : this is PARK JUNG MIN a.k.a ALYA .
* alya memang gini dalam kelas xDDDDD *
walhal pade hakikat sebenor alya seorang yang senyap tupah tetapi BERBISA .
* golek golek *
young saeng gop baik belakang nung .


okay . esok pagi nak pergi KL .
serbe PINK nampaknye .
T.T
* perli ke nehhh ? *

HMM .
nak siapkan homework dan kemas bajuuu .
tata ! and salam !

here we go once again xDDD

27.7.10

hmm .
hai .
T.T
bai .

interesting blog award :)

24.7.10


 thank and link the person who tagged you .
 cik ryna a.k.a the pink gajah :) , thanks !
http://rynaowhryna.blogspot.com/

 tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic .
 adikku sayang WAN NUR AMIRA
 kakakku tercinta SHAHIRAH AMALINA
 sahabatku fiLLah SABRINA SYARFA
 adikku jua FARHANA FILZA
 kakakku tercinta fiLLah FARAH RAIHAN
 sahabatku lagi ALYA AQILAH
 si cantik comell NURUL HUDA
 my dearest sweetheart RABBITO BONBON
 sahabatku tersayang NURUL ATIQAH
 the new blogger friend DIAN
 my new blogger friend too LORNA AHLAAMI
 the cute blogger NUR SYAFIQAH SHARMEEN
 sweety sweet blog owner NURHANI 'AFIFAH
 adikku jugaa si AYUNIE NABIEHAN
 the lucky sweet person NOOR CAHAYA

 contact that blogs and let them know they've been tagged .
 okay okay . saya akan lakukan :)

 state 7 things about yourself .
 fifiey a.k.a fatin athirah azmi :)
 shy shy cat ^_^
 suffer-in-silence type ;p
 love everything about twilight , merlin and mulan
 love my family and friends very very much
 missing Allah and His Prophet very much :')
 like to make new friends o(*^^*)o

okay . tata .
asalnya post ni scheduled post .
tapi kene inform tagged people pulakk .
hiihihihi .
:)

man ana ? man ana ?




MAN ANA ?
siapa saya ?
who am I ?
SIAPA AKU ?


nama aku Fatin Athirah Azmi .
tapi sejak kecil memang orang biasa panggil aku Fifiey .
sejarah nama Fifiey tu tak payahlaa korang tanya ,
sebab aku dah jenuh jawab !
T____T

okee laa okee la .
aku jawab dengan hati yang rela .
>.<

sejarah nama Fifiey .
dulu ada seorang jiran ni .
kami panggil dia Aunty Sara .
* sarah , sile jangan terase *
walid wa ummi sangatt rapat dengan Aunty Sara sekeluarga .
family aku memang rapat dengan family Aunty Sara .
[ take note : i wasn't in this world yet that time T__T ]

lepas tuu , sebelum aku lahir , Aunty Sara pindah ke KL .
ohh waitt .
Aunty Sara ni anak bongsu dia nama Fifi .
T__T
so , walid panggil aku Fifi sebab nak mengingati Aunty Sara sekeluarga .

SEKIAN , TERIMA KASIHH !


ouhh . hari ni nak cerita pasal merisik , tunang dan kahwin .
=.="

bukan akulaa nak kahwin .
my brother .
tak bolehlaa nak manja lebih-lebih lepas ni .
wahaha ! * adik yang terlalu nakal dan manja *

actually , aku ni bukanlah dikategori manja punn . >.<
biasa je . walaupun aku anak bongsu .
aku ni nakal je , suke usik abang-abang aku .
ngehehehe ! * muke jahat *

okay . abang aku nak kahwin .
ummi cakap lepas raya .
OH NO ! kasihan my abang .
is he ready ?
T___T
* tetiba adik dia sibuk tak tentu pasal *

jadi , bile abang kahwin , maknenye tinggal dua lagi yang tak kahwin .
iaitu kakngah dan amuh .
errr . aku dikecualikan sebab aku umur masih di tahap kanak-kanak xDDD
amuh dah boleh kahwin sebenarnya ,
tapi dia tak kerja lagi , masih belajar , macam mana nak tanggung anak orang ?

OKAY LAH . semua orang tertanya-tanya kenapa kakngah tak kahwin lagi .
entahh , aku tak tauu . mungkin tak sampai jodoh lagi kott ?
ye lahh ye lahh , jodoh pertemuan ajal maut di tangan Allah .
jadi same-samelah kite berdoa untuk beliau ye . ^_^
* cube menjadi adik yang baik haha *

emmmm .
nanti kalau semua orang dah kahwin ,
aku sorang-sorang jela dekat rumah ni ?
dengan ummi dan walid .
* mestilah masing-masing duduk rumah masing-masing *
tambah-tambah yang duduk KL , memang akan balik dua kali setahun je .
huuuuuuuuuuu ~

INILAH NASIB ANAK BONGSU .
kui kui kui .
tapi aku bersyukur jadi anak bongsu sebab dapat kasih sayang dan perhatian yang cukup .
hehehehehehehe . * nak gelak laa xDDD *
aku sama geng dengan Wani , kiteorang taknak adik .
sebab kiteorang dah ade anak sedara .
Piah tu nak sangat adik , maybe sebab dia takde anak sedara lagi kott .
hihihihihihi .

* tapi ada anak sedara pun dapat jumpa tiga bulan sekali *

T_______________T
okaylah .
aku nak siapkan nota bertimbun-timbun dulu .
nanti lain kali update lagi !
tata and assalamualaikum :)

* ambiklah ni lagu MAN ANA :) *

macam - macam cerita .


ngahaha .
aku tengok cerita ni siang tadi .
kelakar jugaak seringgit >.<
* fuhh , nasib baik potong part kissing :) *
cerita dia best . taklaa hampehh sangat .
5/5 !! :)


ouhh . ini cerita The Parent Trap .
amat best dan sweet !
pasal dua kembar yang terpisah .
sebab mak ayah diorang separated .
^___^


haa . movie ni aku dah tengok dua kali .
petang tadi lepas The Proposal sekali .
emm , hari tu sekali dah tengok .
sangatt bestt ! * hantu dia buruk bangett -.- *
aku suka Tara dengan suara cute diee ! hee ~

imam_header.jpg

tadi tengok Imam Muda .
heh ~
Taufek dan Aran tersingkir .
dua orang ke final iaitu Hizbur dan Asyraf .
T____T
* dah dapat terime hakikat , Nuri tersingkir *
memang aku dari awal dah agak Asyraf dan Hizbur akan ke final .
pelajar_hazran.jpg pelajar_asyraf.jpg
HIZBUR & ASYRAF

pelajar_nuri.jpg
NURI NURI NURI AA ! ~

haha . * sekali tengok raut wajah encik nuri ni aku teringat 'ainul ! *
mungkin sebab itu aku minat diaa . wahaha !
maybe wajah encik Nuri ini semanis wajah Nunushkuu ! ^_^

pelajar_azhar.jpg
AZHAR .
'ainul fanatik ngan Azhar .
xDDDDDD
hihihi . Azhar tersingkir minggu yang sama dengan Nuri .
T_____T
* tadop rezeki lah tu , nush *

jadi , sekarang , aku tak sokong sape-sape pun .
Imam Muda jadi tak best sebab Nuri takde .
( . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . )
HAHA !
* padahal same je setiap minggu xDDD *

ermmmm :)
tadi tengok AQ .
tetibe abang aku ade sekali . hee ~
ABECIK , I LOVE  YOUUUU .
wahahaha ! * sape ajor ngaji mase kecikk ? hihi *


post kali ni berkaitan TV TV TV je .
hujung-hujung minggu tengoklaa tivi .
sambil buatt homework sejarah yang tak siap-siap tuhh .
T_________T
dan banyak laagi nota yang perlu dibuatt .

CINTA .
LOVE .
I'M COMPLETELY IN LOVE !!
hEEEEeee ~
* ayat galok do'oh lalu *

in love with ?
THE SORCERER'S APPRENTICE !
ngahaha ! nak tengokkkk !
this weekend , i'm going to KL !
nak pergi meminang abang punye girlfriend .
* oh great , T____T *


kakngah punn nak tengokk . yeahh !
nak ajak Amuh , Abang , Abecik dan Abelong .
choppp ! Kakak pun ikutt ! weee ~
* jom kite kumpul family kiteeee *
hohohoho !


kakngah jugaa ajak tengok NII !
aku layann je . dulu aku ada patung Buzz Light Year tuu !
milik Amuh aku , tapi aku ambik sebab Amuh dah besar xDDD
tapi dah rosakk dan hilangg .
aku tak minat punn toy story ni tapi aku layan saje . heheh :)

OkEylaHH . akU mAo tiDurR ! * alya pasti pengsan bace ayat nehhh *
xDDDD
tata !! :)