and so the lion went home :(


huwaaa ~
argentina tewas oleh germany .
tak sukaaa lah macam ni !!
aku tak boleh terima kekalahan argentina .
* tapi last sekali setelah dipujuk , aku redha *
huhuhuhuhu . tak pernah agii rasa se'depressed' ini taww !

ni semua gara-gara FIFA . >.<
and germany ! aku berdendam ngan germany tauuu !
tapi tak bermaksud aku berdendam dengan penyokongnya sekalii .
xDDDDD
mintak tolong Spain kalahkan Germany alright !!
GO GO SPAIN !! GO GO NETHERLANDS !!
* terpaksa menerima hakikat argentina kene balik daahh *

goodbye Lionel Messi .

goodbye Gonzalo Higuain .

meet you two in FIFA World Cup 2014 - Brazil .
and you owe your fans a World Cup .

REVENGE in 2014 . xDDD

tata ~ !

Comments

  1. susah la nak view blog awak nie. banyak sangat picture yg tak patut. kite bukannya nak tengok yg comel2 tapi nak tengok content dalam blog awak.

    ReplyDelete
  2. ????????????
    picture yang tak patut ??
    T_______________________________T
    boleh jelaskan secare mendalam ?
    salah ke letak gambar Messi dan Higuain ?

    And gambar kartun yang agak depressed tuu ?
    T____________________T

    ikott suka kamulahh , Anonymous .

    ReplyDelete
  3. fi!...cute plok tbe2 mbo messi yg kecik tu!...wat diri ke?? ^^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers