award dari The Pink Gajah . :)

11.7.10

first of all , thank youuu Kak Ryna a.k.a The Pink Gajah .
orangnya sungguh comell macam patung Pink Gajah .
^___^
beliau kasi award dekat akuu .


 did you smile today ?
 oh yes . of course . i am good at smiling . sebab aku rasa senyuman aku manis ? =.=

 do you smile a lot ?
 yeah of course . tapi kalau bad mood tu jarang laa . aku hanya akan cuba senyum je masa bad mood tuhh .

 what makes you smile the most ?
 semua orang dalam hidup saya yang baikk , dapat minum susu , pergi jalan-jalan , seeing everything about TWILIGHT , MERLIN , ARGENTINA and MESSI . xDDD

 do you smile at strangers ?
 yes ! aku suka senyum dekat makcik-makcik yang aku jumpaa kat mana-mana sebab diorang sangat comell ! terutama nenek-nenek ^_^

 do you believe in the saying smile and the world smiles with you ?
 percaya percaya percaya ! kot ? haha . ala , it is as simple as ABC . kalau kita senyum dekat orang , orang balas senyuman kita balik . tak gituu ?

 what kind of smile do you have ?
 ala senyuman biase je . tapi kalau tiba-tiba muka jadi innocent , lepas tu senyumm orang kata aku comell . T___T memang aku budak tak bersalah punn !

 the smiley award ARE represented to :
 followers saya , ambik yea ! alya , sabrina , kak shahirah , kak farah , rabbito , huda , kak diLa , maisarah .

ouh , tata !
* p/s : arini ada orang tuu senyap dan tak cakap banyak serta tak gelak banyakbanyak sebab ada orang tak datang T___T *
Post a Comment