award dari The Pink Gajah . :)

first of all , thank youuu Kak Ryna a.k.a The Pink Gajah .
orangnya sungguh comell macam patung Pink Gajah .
^___^
beliau kasi award dekat akuu .


 did you smile today ?
 oh yes . of course . i am good at smiling . sebab aku rasa senyuman aku manis ? =.=

 do you smile a lot ?
 yeah of course . tapi kalau bad mood tu jarang laa . aku hanya akan cuba senyum je masa bad mood tuhh .

 what makes you smile the most ?
 semua orang dalam hidup saya yang baikk , dapat minum susu , pergi jalan-jalan , seeing everything about TWILIGHT , MERLIN , ARGENTINA and MESSI . xDDD

 do you smile at strangers ?
 yes ! aku suka senyum dekat makcik-makcik yang aku jumpaa kat mana-mana sebab diorang sangat comell ! terutama nenek-nenek ^_^

 do you believe in the saying smile and the world smiles with you ?
 percaya percaya percaya ! kot ? haha . ala , it is as simple as ABC . kalau kita senyum dekat orang , orang balas senyuman kita balik . tak gituu ?

 what kind of smile do you have ?
 ala senyuman biase je . tapi kalau tiba-tiba muka jadi innocent , lepas tu senyumm orang kata aku comell . T___T memang aku budak tak bersalah punn !

 the smiley award ARE represented to :
 followers saya , ambik yea ! alya , sabrina , kak shahirah , kak farah , rabbito , huda , kak diLa , maisarah .

ouh , tata !
* p/s : arini ada orang tuu senyap dan tak cakap banyak serta tak gelak banyakbanyak sebab ada orang tak datang T___T *

Comments

  1. salam...
    don't worry so much,fiey...
    kitorang ok jer kat skol...
    sunyi gk posseng...
    posseng jer...
    ahahahak...
    esk mri skol x???
    mari eyh....

    klas tu x diklasifikasikan sbgi sunyi sbb tadop bunyi cengkerik yg x sabbik dooh lalu bertandang...

    krikk...krik...

    (kecuali hk sy nge nunul wat paa cerroh...ahahahaha...)

    ReplyDelete
  2. salam...
    don't worry so much,fiey...
    kitorang ok jer kat skol...
    sunyi gk posseng...
    posseng jer...
    ahahahak...
    esk mri skol x???
    mari eyh....

    klas tu x diklasifikasikan sbgi sunyi sbb tadop bunyi cengkerik yg x sabbik dooh lalu bertandang...

    krikk...krik...

    (kecuali hk sy nge nunul wat paa cerroh...ahahahaha...)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .