england , portugal , france , and argentina .

11.7.10


* banyak tak bluebears aku secare tibe-tibe ? xD *

tadi aku telah menuntut bluebears ini di cawangan CELCOM .
aku kann dah topup 3 kali sepanjang FIFA World Cup berlangsung RM30 , tapi tak tebus sekali pun .
pastu tadi pergi ambik dekat cawangan CELCOM . ohh bangganyaa !
=.=

aku nak bear brazil dengan spain tapi OUT OF STOCKS .
T___T
kalau dapat bear brazil tu nak kasik ENCIK YUSOF .
tapi tapi tapi , out of stocks laa sayangg kuu .
takde rezeki awak laa tuu . >.<
sorry sayangku YUSOF . =.=

jadi jadi jadi , aku mintak bear yang masih tinggal je laa .
france , england , portugal . argentina pun ada lagi .
tapi memandangkan kat rumah ni dah ada seekor beargentina ,
takyahh ah ambik banyakbanyakbanyak .

ouh , tak sabar tunggu 2014 . FIFA World Cup seterusnya .
* woit , apa kejadahnya ni ! lambat lagii . habis SPM dah masa tu ! *
ngahaha . cepatlaa 2014 . nak sokong Argentina habis-habisan .
* nak paksa si Paul ramal Argentina menang tanpa berlawan *
T_____________________________T
nipu teh nipu teh nipu teh . dok baikk !
xDDDDD


ishh encik paul ni ramal Spain menang pulaaak !
aku tak percayaaaa ! syirik teruss kalau percaya kepada encik paul ni .
semua yang berlaku tu 'kan takdirullah ?
* kepada umat Islam seluruh dunia , jangan percaya yaaaa *

netherlands , buktikan yang paul salah yea .
semuanya atas ketentuanNya .
tapi kalau bukan rezeki The Dutch a.k.a Oranje , nak buat camane kann !
takpe takpe , aku sokong Wesley SNEIJDER dari David VILLA .
T____________________T

tata !
wassalam .
Post a Comment