keluarga 69 ?

* sedang bergembira dengan kemenangan belanda a.k.a netherlands *

eloklaa tuu . actually aku ikutt abang ipar aku sokong belanda . =.=
walid and kakngah sokong brazil . * err *

Netherlands 2:1 Brazil
aku mulakan sesi interview dengan family .

abang : abang sokong germany ! * ishh ! benciii *
amuh : katenye sokong england dan membenci germany kerane mengalahkan england
kakngah : sokong brazil brazil brazil . waka waka betull xD
walid : sokong brazil katenye .
ummi : tetibe je menyampuk setelah aku tanye walid . ummi sokong ..

ARGENTINAA !! weee weeet !

set , Ummi ku sayangg ! hehex ~
abang ipar aku , abang Shaffie sokong Netherlands (guna nama ni la , Belanda tak sedap heheh)
taktauu kenape aku selalu je terikut-ikut dengan ape yang abang ipar aku sorang tu sokong .
dia sokong Arsenal , aku pun ade laa sikit sikit . >.<
tak aciii betol meniru kann ?
tapi takpe , yang Argentina tu asli punyee . Messi !!  Higuain !! Tevez !! * lol *

ehh tapi seriously tak sangka netherlands menang wok wok .
aku mati-mati ingat Brazil akan ke final .
tapi ternyate netherlands jugaa hebatt !!
* actually tengah berdebar esok Argentina vs Germany *

ABANGG !!
kite tunggu dan lihat esok yeee . wuuu ~
* harapan di dada semoga Argentina wins *
ape-ape jelaa . paling penting , messi , higuain dan tevez kene ade kat perlawanan esokk .
hari tu time lawan ngan greece rasenye , higuain takdee punn ! x[

higuain kann penyumbat gol terbanyak setakat nii .
thanks to messi sebab kasi bolaaa ! and tevez ! weeet weeet !
* walaupun higuain tak famous sebelum ni , tapi setelah die buat gol , kenelah beri penghargaan kat die , kann ? *
hahaha . aku obses sangat kee ? hadoii ~

oh . 8 julai . 8 julai . 8 julai .
tarikh KERAMAT .
actually , tak keramat mane punn .
setakat kayu keramat boleh jee beli ngan ummi aku . x]
ECLIPSE ! tapi takboleh pergi KL .
pergi kuantan pun jadiklahh !
asal dapat tengok :)
edward , jacob , bella , carlisle , emmet , alice , esme , sam , embry , paul , riley !!
weeeeeeeeeeeeeeeee ~
* name-name yang tak ditulis tu bukan favourite laa haha *

oh wait ! kepade penyokong Germany , sile jangan terlalu yakin .
dan sile jangan kutuk-kutuk Argentina okee .
tak suke tak suke tak suke ! * tiru iklann cat tuhh *
and janganlaa kutuk Messi ...
he is the player of the year !
* baru lepas lawat fifa.com and tengok comments yang ngade gi kutuk argentina *
arghh ! takpe takpe , aku maafkan . >.<
tapi aku tak kutuk germany , aku cakap awal-awal .
aku taknak kutuk mana-mana pasukan punn , sebab aku respect diorang .
and kepade penyokong Argentina , janganlaa kutuk pasukan lainn yee . ^^

ehh ehh . aku kena tido ! esok nak pergi library dengan alyaaa .
and inshaAllah 'ainul ikott sekali .
ouh , tadi pergi rumah 'ainul . heheh ~
maluu maluu maluu . * action je , padahal takk punn *

okee laa . tido dulu semuaa !
assalamualaikum and have a wonderful sleep yea . 
wallahu'alam . :)

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .