THE KING'S VILLAGE .

20.7.10

KE BAWAH DULI YANG MAHA MULIA ,
SELAMAT MENYAMBUT HARI KEPUTERAAN .
20 JULAI 2010 .

* cube menjadi rakyat yang taat setia hehehe *

DAULAT TUANKU .

sempena hari keputeraan sultan terengganu ni ,
negeri ni pun cutilahh .
dan para warga SHAMS amatlah happy kerane tidak perlu mengadekan KOKO .
>.<

rumah nenek kat KAMPUNG RAJA , BESUT .
KING'S VILLAGE la xDDD
so , mase sampai kat rumah nenekk ..
saya pergi dapur dan nenekk tengah memasak .


lepas tu lepas tu , saye pun dipelawa untuk makan laksam .
hehehe . jadi , rezeki jangan ditolakk !!
makannnnnnnnnnnnnnn !


pahtu gi curi ayam goreng nenek tengah masak .
>.<
* bad girl , bad girl xDDD *

untuk lunch , aku makan lagii .
thank you MOKK sebab masak best !
your sambal belacan is da best , da boom !
hehehe ~


actually kiteorang balik kampung sebab nak bawak someone jumpe nenek .
name orang tu ialah Karim .
die orang Turki , pandai cakap Arab .
English sikit sikit je .

mase pergi Turki hari tu ,
he was our tourist guide .
with his friend . kawan dia tu orang Malaysia .
anak travel agent tuu . dia datang sini nak belajar .
dia cakap banyak dan kuat -______-"


ohh . tu ustaz Amrun .
dia mengajar dekat sekolah Mat Arif .
dekat je ngan rumah nenek .
mak sedara - Kholati mengajar dekat situ .
tu yang dia bawak ustaz Amrun jumpa Karim .
nak bincang pasal kat mana si Karim ni patut pergi belajar .

then , aku jalan-jalan sekejap .
record video sekali . kawasan kampung , hee ~

video
VIDEO 1

video
VIDEO 2

yeahh . sorry la suara aku memang garauu .
dan kalau ade suare gedikk tu , saje je . haha . boring tauu jalan sorang diri .
T_________T
dan sorry for the TERENGGANU LANGUAGE .
malu nak cakap luar .
nanti geng SS501 gelakkan I . >.<

kemudian , kiteorang terus balik Kuala Terengganu .
singgah di kedai makan . makan makan sikittt .

this was what I ate . same ngan Walid .

then aku order jugaak FRENCH FRIES .
kira french fries ni menu wajib kalau ke mana-mana restoran .
hahaha . my favourite you know ! xDDD


 okeylahh , i need to go now .
nak gosok baju . esok kann sekolah .
nanti hari Jumaat aku update lagii .

baii ! wassalam .

p/s : my picture with the lollipop given by 'Ainul .
* aku rasa mata aku makin bulat ? *


Post a Comment