macam - macam cerita .


ngahaha .
aku tengok cerita ni siang tadi .
kelakar jugaak seringgit >.<
* fuhh , nasib baik potong part kissing :) *
cerita dia best . taklaa hampehh sangat .
5/5 !! :)


ouhh . ini cerita The Parent Trap .
amat best dan sweet !
pasal dua kembar yang terpisah .
sebab mak ayah diorang separated .
^___^


haa . movie ni aku dah tengok dua kali .
petang tadi lepas The Proposal sekali .
emm , hari tu sekali dah tengok .
sangatt bestt ! * hantu dia buruk bangett -.- *
aku suka Tara dengan suara cute diee ! hee ~

imam_header.jpg

tadi tengok Imam Muda .
heh ~
Taufek dan Aran tersingkir .
dua orang ke final iaitu Hizbur dan Asyraf .
T____T
* dah dapat terime hakikat , Nuri tersingkir *
memang aku dari awal dah agak Asyraf dan Hizbur akan ke final .
pelajar_hazran.jpg pelajar_asyraf.jpg
HIZBUR & ASYRAF

pelajar_nuri.jpg
NURI NURI NURI AA ! ~

haha . * sekali tengok raut wajah encik nuri ni aku teringat 'ainul ! *
mungkin sebab itu aku minat diaa . wahaha !
maybe wajah encik Nuri ini semanis wajah Nunushkuu ! ^_^

pelajar_azhar.jpg
AZHAR .
'ainul fanatik ngan Azhar .
xDDDDDD
hihihi . Azhar tersingkir minggu yang sama dengan Nuri .
T_____T
* tadop rezeki lah tu , nush *

jadi , sekarang , aku tak sokong sape-sape pun .
Imam Muda jadi tak best sebab Nuri takde .
( . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . )
HAHA !
* padahal same je setiap minggu xDDD *

ermmmm :)
tadi tengok AQ .
tetibe abang aku ade sekali . hee ~
ABECIK , I LOVE  YOUUUU .
wahahaha ! * sape ajor ngaji mase kecikk ? hihi *


post kali ni berkaitan TV TV TV je .
hujung-hujung minggu tengoklaa tivi .
sambil buatt homework sejarah yang tak siap-siap tuhh .
T_________T
dan banyak laagi nota yang perlu dibuatt .

CINTA .
LOVE .
I'M COMPLETELY IN LOVE !!
hEEEEeee ~
* ayat galok do'oh lalu *

in love with ?
THE SORCERER'S APPRENTICE !
ngahaha ! nak tengokkkk !
this weekend , i'm going to KL !
nak pergi meminang abang punye girlfriend .
* oh great , T____T *


kakngah punn nak tengokk . yeahh !
nak ajak Amuh , Abang , Abecik dan Abelong .
choppp ! Kakak pun ikutt ! weee ~
* jom kite kumpul family kiteeee *
hohohoho !


kakngah jugaa ajak tengok NII !
aku layann je . dulu aku ada patung Buzz Light Year tuu !
milik Amuh aku , tapi aku ambik sebab Amuh dah besar xDDD
tapi dah rosakk dan hilangg .
aku tak minat punn toy story ni tapi aku layan saje . heheh :)

OkEylaHH . akU mAo tiDurR ! * alya pasti pengsan bace ayat nehhh *
xDDDD
tata !! :)

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers