netherlands vs. spain .

10.7.10

ohh . setelah melalui saat-saat kritikal pagi tadi >.<
aku dah okee sikit banyak sederhana whatever. =.=

and OH YEAHH .
spain defeated germany .
weett weeett !

* akhirnye dendamku terbalas terbalas balas ! *

ape hal la si Paul tu ramal jadi betul pulaak ?
heish ~ memang sah-sah Germany berdebar sebab diramal kalah .
last last , sebab berdebar sangat , main tak tentu hala pastu kalah .

T______________T

tapi bermaruah jugaklah kekalahannya itu .
1-0 .
bukan laa 3-0 atau 4-0 .
* terasenyer terasenyer terasenyer ! *
ARGENTINA kalah 4-0 :'(
hadoi !

and Uruguay lawan Netherlands pun bermaruah .
3-2 woo .
kenape tak buat 6-5 ?
=.=
* camnie la jadiknye bile dah okee balik *

tapi walau ape-ape punn , aku sokong dua-duaa .
but , lebihkan Netherlands sikit sebab ..

ada SNEIJDER !!


comel kann diaa ?
hahaha . takde takde .
sebenarnya nak tanye , comell kan gambar aku edit .
(____________ ____________")

tapi kalau netherlands kalah , aku taklahh kecewa sangatt .
macam argentina kalah hari tuu . ~
kecewa sikittt jelaa .

wokeyy wokeyy .

tata ! ~
Post a Comment