netherlands vs. spain .

ohh . setelah melalui saat-saat kritikal pagi tadi >.<
aku dah okee sikit banyak sederhana whatever. =.=

and OH YEAHH .
spain defeated germany .
weett weeett !

* akhirnye dendamku terbalas terbalas balas ! *

ape hal la si Paul tu ramal jadi betul pulaak ?
heish ~ memang sah-sah Germany berdebar sebab diramal kalah .
last last , sebab berdebar sangat , main tak tentu hala pastu kalah .

T______________T

tapi bermaruah jugaklah kekalahannya itu .
1-0 .
bukan laa 3-0 atau 4-0 .
* terasenyer terasenyer terasenyer ! *
ARGENTINA kalah 4-0 :'(
hadoi !

and Uruguay lawan Netherlands pun bermaruah .
3-2 woo .
kenape tak buat 6-5 ?
=.=
* camnie la jadiknye bile dah okee balik *

tapi walau ape-ape punn , aku sokong dua-duaa .
but , lebihkan Netherlands sikit sebab ..

ada SNEIJDER !!


comel kann diaa ?
hahaha . takde takde .
sebenarnya nak tanye , comell kan gambar aku edit .
(____________ ____________")

tapi kalau netherlands kalah , aku taklahh kecewa sangatt .
macam argentina kalah hari tuu . ~
kecewa sikittt jelaa .

wokeyy wokeyy .

tata ! ~

Comments

  1. sorry tapi saya sokong Spain. SPAIN! SPAIN! SPAIN!

    ReplyDelete
  2. takpaa takpaa .
    tengok siapa juara yaa !
    * alamak berlagak pulak xDDD

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .