seharian suntuk dengan kekasihku !

3.7.10

hayyaaa . bukan maen konpius baca tajuk maaa . xDDD
* praktis cakap pelat cina tak jadikk *

pagi tadi , aku bangun solat Subuh .
then tido balik . * buruk betul perangai *
sebab semalam tengok bolaa . tapi yang Uruguay dengan Ghana tak tengoklaahhh .
yang tu tengok pagi tadi . =.=

pukul 9 pagi , walid kejut .
"BANGUNNNNNNNNNNNNNNNNNN !"
* takdelaa walid aku jerit camtu , just ketuk pintu bilik je *
lepas tu , dalam keadaan mamai sambung tido 10 minit , then baru bangunn .
keluar bilik , pergi kat tivi . tengok highlights Uru vs. Gha semalam .
T____________T
* kecewa *

lepas tu lepas tu lepas tu aku mandi .
pakai baju yang baru siap dijahitt . ^^
weeeeet weeeet ! ~~~~
comey tau baju nii . * perasan ler pulaakk *
pastu blogging kejapp . ala , pagi tadi punye post lahh ~
then makan . tunggu nunushh .
then ambik alya terus pergi library !

pastu aku dan alya buat nota sejarah .
aku bab 5 alya bab 4 .
'ainul da lama siapppp . dia kacaww kita orangg !!
* hahahaha . takdok keje nunush *

lepas tuu , bilaa alya siap bab 4 , kiteorang gedek-gedek jalan pergi Giant .
atau name famousnye Jayen . xDDDDD
makan KFC dulu seround . aku bungkus zinger untuk walid . :)
baik tak aku ? wakakakakak !!! * angkat bakul ! *
then , setelah kenyang kami turun .

bilaa turun ronda-ronda kat kedai smart cc . ahakss .
aku beli purse yang comell . mahal tauu ! RM22 .
T_________________________T
abis duit akuu . duit tabung tuu ! xDDD
al maklomlaa , purse aku kann ilang sebelum ni ! DDDx
ehhh IC ku belom siap kaa ?

>.<

okee . sambung cite .
lepas tu , 'ainul punn kene balikk .
uhuxx . makk dia datang ambikk kat jayen tuh .
aku ngan alya tunggu walid kat pintu masuk tepi mesin air Dr Sukida .
xDDDDDD
pastu balik , ngadap laptop .
buat header baru . comey ke takk ? kawaii cute ?
=.=
pastu cari themes untuk phone aku nii .
yeahhh ! akhirnyaa dapattt !!!!
:):):):):):):)

okee , nak gosok baju then nak prepare diri depan tivi . argentina , wait for me !
spain ngan paraguay tak tengokk kott :(
takpaa laa .
tata ~
jung min lover xDDDDDDDDDDDDDDDD
Post a Comment