SS501 ☆☆ .


dari kiri , cepat jalann .
T.T

ohh , to be honest , aku bukan gila-SS501 a.k.a Korea-freak .
>.<
tapi tapi tapi ,
aku dan kawan-kawan menggelarkan geng kita orang SS501 .
sebab kita lima orang ! =.=

Fifiey : Kim Hyun Joong ( leader plak tibe-tibe )
Sofiah : Kim Hyung Joon ( lebih kurang je name )
'Ainul : Young Saeng ( young ke Nul ? xD )
Alya : Park Jung Min xDDDDDDDDDDDDD
Sabrina : Kim Kyu Jong =.=

aku tak tau menahu punnn sebab diorang buat nama group ni minggu lepas .
aku kann tak datang sekolah tiga hari . opsy ! xDD
haha . tapi memang kami dah satu geng sekarang .

actually , bukan kami tak rapat dengan orang laen ,
cume kami lebih rapat dengan geng kami inilah .
masih ade yang lain yang kami anggap geng kami ,
tapi diorang tak serapat kami semua !
* ayat belit @ keling terus *


hari ini sangat best !
sebab kami semue balik lewat .
hajat di hati nak buat homework , tapii .
makan punn dah setengah jam . =.="
pastu tergolek-golek tanpe sedar .
T____T

pagi tadi , waktu pertame SIVIK . okee je .
lepas tu , BAK . ustaz tak masuk .
masa KH , aku sorang je tak siap lagi kerja kayu !
gara-gara minggu lepas tak datang >.<

TM . tension sangatt sebab tempat komputer kami takde internet .
aku , 'ainul dan sofiah . orang lain elok je T.T
so , kami pun mengarut macam-macam dekat Microsoft Wonder World ( bak kate 'ainul xDD )
pastu aku pun bersuka-ria . -___________-

lepas TM , Maths . belajar circles . yeahh , i like Maths ! ^^
PAI . belajar kat surau . sebab kena gabung dengan kelas 2A1 .
* first time belajar sekelas ada dekat 60 orang *
T__________________________________T

last sekali , BM .
aaaaaaaaaaaaa .
aku kena buat ujian lisan berkumpulan .
aku tak ingat punnn text aku tapi aku hentam je tadi tu .
AKU BERDEBAR SANGAT-SANGAT . SEJUK TIBA-TIBA !
sebab tu banyak sangat 'err..' . -.-
tiba-tiba ramai orang tepuk tangan .
X______X
tataoooo xDDD * rase famous je kejap haha *

lepas kumpulan kami ,
kumpulan Farid , Fadlan , Fatah dan Zul .
diorang buat lakonan .
KES PEMBUNUHAN .
* golek lime tahun xDDDDD *
tetiba masuk-masuk berlakon tu terus pergi bunuh .

dan aku makin tambah ketawa bila tengok muka alya sangat cemas !
* lya , ye bukan nak bunuh awak punnn *
xDDDDDD
moral daripade lakonan mereka :
jangan berdendam . * erkkkkk *
baiklah , baiklah . kami tak berdendam . hadoii ~

heee ~
ouh , saya sayang SS501 saya ! 
ngehngehngeh . kim hyun joong -.-"
aku tak pernah kenal pun hyun joong tu .
aku kenal park jung min jee . xDDD
* sebab alya obses ngan jung min *

ni nak promote blog alya .
http://alyaqilahassan.blogspot.com/
sile-sile . wat macam blog dia . >.<

bai ! wassalam 

Comments

  1. fai fai!

    awok KIM HYUN JOONG..

    piah KIM HYUNG JUN..

    ^^..

    park jungmin!!

    ni nickname hok saye nge nunush serte piah reke..

    KIM HYUN JOONG + FIFI = KIM FI JOONG


    KIM HYUNG JUN + PIAH = KIM HYUN YAH

    PARK JUNG MIN + ALYA = PARK JUNG YA..

    YOUNG SAENG + AINUL = YOUNUL SAENG

    KYU JONG = SAB JONG >.<

    ~supae dop same dooh lalu nge ss501.. tuko ah name kite sket >.<

    maseyh promot blog sayeee!!

    yay!!.. ^^

    ReplyDelete
  2. doh betul arh saye tulis tuu .
    ejaan ye JOON bukan JUN .
    saye tau awak lahir bulan JUN .

    adop2 , name sabsab ialah sab kyu jong !
    udoh ngak name sab jong !

    ReplyDelete
  3. HOHO.
    benonye JUN nge Joon lebih kurang je..ade org eja Jun,ade Joon.. >.<
    fiey,,saye kabo ke liya aritu..
    '' young saeng.."
    keep YOUNG,sentiase mude..
    HAHA..

    se agi ! selain Park Jung Ya,,Park Tee Mun pun ye gopp..
    XDD

    ReplyDelete
  4. gi ah cari kat tenet ejaan sebenor ye .
    bai

    ReplyDelete
  5. park tee mun? >.<

    ainul! bkpe name ainul13?

    awk 14 oh..
    jgn a metang2 YOUNG SAENG jd 13 trusss!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers