SS501 ☆☆ .

19.7.10


dari kiri , cepat jalann .
T.T

ohh , to be honest , aku bukan gila-SS501 a.k.a Korea-freak .
>.<
tapi tapi tapi ,
aku dan kawan-kawan menggelarkan geng kita orang SS501 .
sebab kita lima orang ! =.=

Fifiey : Kim Hyun Joong ( leader plak tibe-tibe )
Sofiah : Kim Hyung Joon ( lebih kurang je name )
'Ainul : Young Saeng ( young ke Nul ? xD )
Alya : Park Jung Min xDDDDDDDDDDDDD
Sabrina : Kim Kyu Jong =.=

aku tak tau menahu punnn sebab diorang buat nama group ni minggu lepas .
aku kann tak datang sekolah tiga hari . opsy ! xDD
haha . tapi memang kami dah satu geng sekarang .

actually , bukan kami tak rapat dengan orang laen ,
cume kami lebih rapat dengan geng kami inilah .
masih ade yang lain yang kami anggap geng kami ,
tapi diorang tak serapat kami semua !
* ayat belit @ keling terus *


hari ini sangat best !
sebab kami semue balik lewat .
hajat di hati nak buat homework , tapii .
makan punn dah setengah jam . =.="
pastu tergolek-golek tanpe sedar .
T____T

pagi tadi , waktu pertame SIVIK . okee je .
lepas tu , BAK . ustaz tak masuk .
masa KH , aku sorang je tak siap lagi kerja kayu !
gara-gara minggu lepas tak datang >.<

TM . tension sangatt sebab tempat komputer kami takde internet .
aku , 'ainul dan sofiah . orang lain elok je T.T
so , kami pun mengarut macam-macam dekat Microsoft Wonder World ( bak kate 'ainul xDD )
pastu aku pun bersuka-ria . -___________-

lepas TM , Maths . belajar circles . yeahh , i like Maths ! ^^
PAI . belajar kat surau . sebab kena gabung dengan kelas 2A1 .
* first time belajar sekelas ada dekat 60 orang *
T__________________________________T

last sekali , BM .
aaaaaaaaaaaaa .
aku kena buat ujian lisan berkumpulan .
aku tak ingat punnn text aku tapi aku hentam je tadi tu .
AKU BERDEBAR SANGAT-SANGAT . SEJUK TIBA-TIBA !
sebab tu banyak sangat 'err..' . -.-
tiba-tiba ramai orang tepuk tangan .
X______X
tataoooo xDDD * rase famous je kejap haha *

lepas kumpulan kami ,
kumpulan Farid , Fadlan , Fatah dan Zul .
diorang buat lakonan .
KES PEMBUNUHAN .
* golek lime tahun xDDDDD *
tetiba masuk-masuk berlakon tu terus pergi bunuh .

dan aku makin tambah ketawa bila tengok muka alya sangat cemas !
* lya , ye bukan nak bunuh awak punnn *
xDDDDDD
moral daripade lakonan mereka :
jangan berdendam . * erkkkkk *
baiklah , baiklah . kami tak berdendam . hadoii ~

heee ~
ouh , saya sayang SS501 saya ! 
ngehngehngeh . kim hyun joong -.-"
aku tak pernah kenal pun hyun joong tu .
aku kenal park jung min jee . xDDD
* sebab alya obses ngan jung min *

ni nak promote blog alya .
http://alyaqilahassan.blogspot.com/
sile-sile . wat macam blog dia . >.<

bai ! wassalam 
Post a Comment