timang kasih .

wah wah wah .
esok kasih bakal ditimang-timang .
>.<

maksudnye esok ade majlis timang kasih kat sekolahh .
alaa , yang ibu bapa pergi sign report card .
5A4B .
aaa .
ranking 34 , nombor dalam kelas 17 .
aaaaaaaa .
'ainul nombor 16 , ranking 32 .
markah dia 714 , markah aku 713 .
T____________T
ohh , nombor 16 ranking 33 telah dirampas oleh seseorang !
walhal jumlah markah aku dengan dia sama jee !
aaaaaaa !
* tension lime saat *

okee lahh okee laahh .
aku terima hakikat tuu .
walau camane sekali pun , aku tetap tak dapat top 30 .
T_______T
* ni first time dapat nombor 10++ dan ranking 20++ *
aiyoyo . lepas ni kena usaha lagi laa !
X___X

ni nak cite .
tadi kann kat sekolah susun meja dan kerusi untuk esokk .
tetiba je muslimin kelas aku dengan semangatnye , susun meja , kerusi .
sana sini ! lagak macam orang yang patriotik !
aku mukaa time tu pelik wal heran sambil berdetik ,
' ape ke hal semangat sangat budak-budak ni ? '
tapi aku buat tak kesah je sebab aku lebih suke diorang bersemangat macam tuu .
* ke ade udang di sebalik mee ni ? xDDD *
dan masa tu aku tengah tak larat , pening dan lenguh .
so , buat kerje pun macam tak nak buatt je .
>.<

aku kann baru baik demam .
wooot wooot .
aku tak tauu ape yang sebenarnye terjadi hari ni .
confused . T___T
* sampai macam ni sekali *
serious wo , aku rasa macam tak pergi sekolah je .
dahlaa time tazkirah tadi awal-awal sebelum start majlis aku daa tidur .
tetiba terkezuuutt Cik Zaza datang mengurut .
T____T
aku pun bangun terus pergi toilet .
basuh muka . >.<
dan menjerit AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !
dalam hati ;p

and and andd , tadi tak belajar mana pun !
yang belajarnya subjek Science ja .
tu pun aku tak berapa nak faham experiment yang pasal neutralisation towh .
erk , kawan-kawan lain pun kureng paham jugeee .
* ingatkan orang yang pergi sekolah semalam daa tau experiment tersebut *


actually aku dah tulis something yang panjang kat sini .
tapi aku rasa baik aku simpan dalam hati je .
biarlah , berdarah pun hati aku jugaak bukan orang lainn .
pasal kes kantoi-mengantoi orang .
rasa macam diri tak dihargai , rasa macam kita ni bodoh je .
takpe laa , aku mengaku aku memang tak berapa pandai punn .
itulah nak cuba cari ilmu lagi ni .

* cuma tak nak hati orang lain berdarah je *

tak apalah , kesalahan korang aku simpan dalam hati aku dan aku maafkan .
ape ape jadi , aku tanggung dosa aku , korang tanggung dosa sendiri .

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK DAH KANTOIKAN AKU WALAUPUN SEBENARNYA AKU TAK BERAPA NAK DIKANTOIKAN PUN .

tata . wassalam .

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers