Posts

Showing posts from August, 2010

yang baik untuk kesihatan :)

Image
* prrrr , tah pape je tajuk kihkih *
so tadi Mai kasi award .alahai cik mek molekkkkk . * nyanyi nyanyi *

thanks dear .
soalan :siapa orang yang anda sayang ? ( max 2 people ) myself my mom
adakah anda rasa blog anda cantik ? tak . cute jee xDDD aku suka header diaa .
nyatakan tiga ciri-ciri blog terbaik bagi anda . post best dan menarik * tak boring dan berinformasi * menaip dengan ejaan penuh dan tak terlalu ringkas eg : knp ni awk..sy de bt slh k..T.T blognya tak serabutt terlampauu . just simple and nice
tag rakan-rakan anda yang anda rasa blognya sangat cantikSabrinaQistinaLiddaDr CintaFieqa

tadi Piah  datang :)dia ajar Maths kepada aku sebab hari tu aku tak datang sekolah .lerrr , aku ingatlah terlalu susah bagai nak raklah kann ,rupanya biasa je . susah lagi CIRCLES T.T
Piah  tak ajar mane pun , die bagitau itu ini , lepas tu aku faham sendiri .tapi thanks jugaak kepade die sebab memberikan kate-kate perangsangapabile aku berkate , " MALASNYE !! "
maseyh Piah   .yah yah ! * ka…

random .

Image
sebagaimana tajuk , aku nak blog sesuka hati .tapi aku tak menyentuh sensitiviti kaum laahh .aku menyentuh sensitiviti diri sendiri T.T
CURRENTLY DOWNLOADING ALL MAHER ZAIN'S SONGSfrom his first ALBUM
cepat gile ! good job 4shared !:) lagu-lagu Maher Zain bestlahh ! 

di pagi merdeka ni , aku sedang bertentang mata dengan sang lappy ni .di dalam kedinginan yang dihasilkan Mr AC ( Air Cond ) -.-dan mendengar lagu-lagu Maher Zain :)
MERDEKA MERDEKA MERDEKA !ALHAMDULILLAH , sudah 53 Malaysia mencapai kemerdekaan .yang bukan senang untuk didapatkan ,malah mengorbankan ramai pahlawan dan tokoh .* terharunya bila teringat balik Sejarah ni *
walaupun nota Sejarah tak siap-siap lagi T___T
OH YEA .semalam aku buat header baruu .heheheheh ! macam kartun je aku ni T.Ttakpa takpa , aku memang sukakan singa .dan KAMBING MENIARAP ?/// tercetus dengan sendirinyaa .
aku suka nama tuu !maybe sebab aku suka meniarap !tapi aku singaa , bukan kambing xDDDkalau singa meniarap kedengaran TAK BEST :(
aku sukaa k…

aku orang TERANUNG . bai ~

Image
aku benonye dok puah ati mane .siyes ah ,,, aku kabo je pasal ye nniruuu blog aku ow .tibe-tibe kabo aku heboh-heboh lok .nape au , dok au mende !!SERABUKKK !!!
doh yang mung gi tiru blog aku tu bakpe ?adop identiti diri doh ke ?owoh , beci wasse ge !!
ye tiru blog orang , nok maroh orang gi sebor lopp .ilek aaa , doh orang lain pun akang wak gitu gopp kalu ade piye-piye tiru blog ye !!nyakit ati nggoh budok-budok lenii .saloh ye , nok maroh kite mulaa !
wase pe'e dok reti base * kasor plop *jadi , jadi ahh . ngaku saloh jelaa , doksoh ngutowk orang .
BAIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!
* entry lepas geram kot teranung *

10 malam terakhir !

Image
starts tomorrow morning , o' Muslims !let's find LAILATUL QADR !

:)

ouhhhh , KANTOIII ! - and copycat ? -

Image
dengan rasminya , saya nak umumkan yang ....


warga SS501 saya dah kantoiiii !* ketawa mengenangkan kisah pagi tadi *
first of all , sorrylah ye .itulah misi balas dendam saya terhadap awak semua sebab berlakon jadi ss501lover hari tu .adop ah , Lya terlibat gopp . sebab nipu sayee ;ppp
sebenarnya , budak-budak aku nih , setuju laa nak beli pen SS501 .SEMANGAT laa ni nak beli . tup tup aku laa yang kene order :)sebab aku dah biasaa beli online 'kann T.T

so , aku order laa .hantar email apa semua kat Michelle Ng .actually dah siap buat pembayaran semua dahhh buat laahh ,'Ainul pun tanya ," Fiey , Michelle balas tak lagi email awak ? "
aku dengan wajah endah tak endah menjawab ," tak . "the end . sampai situ je conversation ngan Nunu .
ALKISAH .pade hari Jumaat , aku text message untuk 'Ainul , Alya , Sofiah dan Sabrina .salam , saye tak jadi laa nak beli pen tu , oke bai .dan lepas mesej tu aku ketawa je .* pandai gilaa berlakon *
'Ainul balas :
oke.xpeAlya c…

perkara yang aku tak suka ...

Image
* jahat tak muke ? *actually , aku tengah plan something .kepade sape plan ni tak bolehlaa diberitahu :)nanti tak jadilah nak 'kantoi' kan orang tersebuutt .* muke jahat lime kali lagi *

okay , di dalam bilik aku yang serba pink .dalam keadaan yang gelap sebab aku tak selak langsirbaru lepas mandi dan memakai baju Spongebob boring laa lime ringgit limebaru lepas membebel pasal bilik yang bersepah - bilik aku lerraku tak puas hatii ngan Kakngah akuu .actually lepas sahur dan solat tadi aku bukak lappy aku nihh .saja jee nak main game , sebab lame daa tak maen .lepas tuu , aku pun tidoo balik dalam pukul 8:30 pagi macam tuu .pukul 2 Kakngah aku call ( walhal serumah je ni ) ,kejut aku suruh aku bangun . T.T

lepas aku mandi tadi aku tanye Kakngah , dia kejut tak Abang ?die jawab TAKK .tak aciiii ! -.-tapi takpelah , Abang tu kalau jirus air sebaldi baru bangun .T__________Tjadi surrender awal-awal sebelum kejut die .kecuali kalau aku geram , aku akan MENJERIT ."ABANGG !!!!!!!!…

hehehehe ! ❤

Image
wahaha ! * golek dok pasal-pasal *( . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . )

pah cerroh aku duk dengar laguu DIA MILIKKU .dan Galang pun telah hilang sebab accident .Rama matii . T.Tlepas tu muncul hero baru iaitu Raka =....=* start doh cite bellit do'oh lalu *

siyyang pulop ke Kirana .ahh , biaaa ye ahh .Raka ade kan untuk sementare waktu ni .due tahun kemudian je Galang a.k.a Piyu muncul semulaa .hak hak hak :)

dok sabbik pun gi cerite pasal Cinta Kirana .aku tatau nak cakap pasal apee .T.T
tolongggg !!* bagi blogger yang takde idea nak blog pasal apa , memang dangerous ! *
errr .errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .

aaaaaaaaaaaa .* masih tak tahu nak tulis pasal apa *ouhh . kanji !
aku buat gam kanji lagii ! * oh yeahh baby *takpo laa . actually mood tengah tak baik mane .tetibe emosi kejapp . wahkahkah !T.T
babai !sekian dari budak tadop aroh mane .hihi .

Followers