hehe . LEADER of SS501❤ !

4.8.10

* meroh teh bibir meroh teh bibir *
^^
LEADER of SS501 ❤ !

hak hak hak .
memang aku obses .
tapi aku obses hyun joong ni jela .
korea masih lagi tak T.T

oh .
hari ni nak tau apa yang jadi ?
check it out !

KISAH JUNG MIN
beliau telah DIPAKSA oleh Young Saeng untuk melupakan Jung Min . habislah , merana beliau semalam . tetapi hari ni beliau amatlah gembira kerana beliau yang balik paling awal iaitu pada pukul 3:30 petang , berbanding sebelum ini , 6:00 petang . * tahniah , jung min ! * tapi ternyata beliau tidak dapat melupakan Jung Min . itulah konklusi yang telah dibuat oleh Young Saeng .

KISAH YOUNG SAENG
Young Saeng telah merajuk dengan Hyun Joong gara-gara Hyun Joong memarahi Young Saeng MEMBULI Jung Min . beliau telah merajuk selama beberapa jam sebelum usrah diadakan , kemudian beliau cuba memujuk Hyun Joong untuk balik lewat , namun ketika memanggil Hyun Joong , Hyun Joong dan Hyung Jun tak dengar sama sekali xDDD . dan berita terbaru mendapati beliau telah menjadi Pengerusi Kelab Cakap Seorang (KCS) . tahniah !

KISAH KYU JONG
Kyu Jong telah dilantik menjadi LEADER dalam usrah , sekaligus mengetepikan LEADER yang sedia ada iaitu Hyun Joong . tapi tidak mengapa , Hyun Joong masih menjadi LEADER di luar usrah . maknanya , bolehlaa gantung members sesuka hati lagi xDDD * termasuk LEADER usrah >.<

KISAH HYUNG JUN
baby a.k.a Hyung Jun didapati cuba bermain dengan seekor anak kucing , namun anak kucing tersebut menjadi takut . namun begitu , sebelum kejadian itu , Hyung Jun telah berinteraksi dengan ibu kucing dengan penuh wibawa berkata , "Meow !!"
 
KISAH HYUN JOONG
LEADER masih lagi maintain cool dan tiada perasaan dan baru-baru ini telah menjadi Pengerusi Kelab Dok Layan Orang (KDLO) . tahniah diucapkan . beliau juga telah tidur dengan nyenyak di atas meja Sarah semasa orang lain sedang sibuk menyiapkan kerja rumah dan ulangkaji . selain itu , beliau dengan semangatnya menyiapkan buku skrap Sivik yang diberi minggu lepas walhal buku skrap Sejarah yang disuruh buat berbulan-bulan yang lalu masih belum disentuh .
* ciri-ciri LEADER mmmallaaahhh *


dengar tak lagu kat blog ni ?
T.T
lagu Hyun Joong . * hahaha , obses terus
maklumlaa , Colin Morgan bukanlah penyanyi
dan Robert Pattinson suara lagu dok best xDDD

ALYA , sile tengok video klip lagu ni kat Youtube .
Park Jung Min awok adee !
dan ye kene tembok , rupenye ye kasseh hok ppuang tuu .
Kyu Jong dok sabbik sekali mari-mari gi tembok hok ppuang tu .
Hyun Joong tembok Jung Min je xDDD
* siyes ahh *

okay ahh .
nak buat benda lain pulok , study keee .
sebab minggu depan exam , tau !
jadi , same-samelah kite study supaye dapat result yang bestt dan molekk !
CHAIYOKK !

hiii ~
wassalam .
Post a Comment