NUMB3RS - difference 1 and 13

24.8.10

okay . seperti yang anda tak ketahui ,
saya dan rakan-rakan seperjuangan telah menyertai satu pertandingan sempena Ihya' Ramadhan .
pertandingan tersebut dinamakan hiwar atau nama BM , perbualan .
sekumpulan 3 orang , terdiri daripada Amir , Afiq dan Ustaz Salman .
teks diberikan dalam Bahasa Arab ,
dan MESTI DIHAFAL .

tapi kebanyakannya tak hafal pun .
ada 26 kumpulan .
dan ustazah Che Hamidah awal-awal lagii berkata ;
Kepada kumpulan yang tak hafal langsung , anda diminta berundur . Sebabnya hiwar ini mesti dihafal . Jadi , yang tak hafal langsung , sila berundur dan belajar seperti biasa .
kumpulan aku bernombor giliran 13 tapi akhirnya menjadi kumpulan first yang memulakan pertandingan .
alhamdulillah , kami dapat melakukannya ! yeahh !

* ramai gilaa kumpulan tarik diri , yang tinggal 9 kumpulan sahaja *


ahli kumpulankuu .
aku sebagai Amir , Piah sebagai Ustaz Salman dan 'Ainul sebagai Afiq .
+++ yang malas bangun sahur xDD


* ni piah wak lolok semangat berlatih xDDD *
tapi serious wokk , muke Piah pale gile mase nak naik atas pentas tadi .
al maklomlaa kumpulan pertame .
yang sebelum kami semue tarik diri .
buat suspennnnn jeeee !


ini dia kumpulan yang ada .
ouh , dua lagi tak sempat masukkan . T.T
sorry ehh . tapi over all ,
form 2 yang banyak melibatkan diri .

kumpulan form 4 dua je , kumpulan Kak Madihan dan Kak Sarah .
form 1 actually ramai , tapi tarik diri .
dan tinggal kumpulan Adik Syafika tu je .
hohoho .
kumpulan Kak Madihan sangat best T.T
excited rase ! xDDD


haaa . hari ni kami buat ARCA :)
kelas 2A2 .
Fifiey sebagai pengusaha tepung kanji xDDD
untuk dibuat gamm .
* dahlaa yang aku buat berketul-ketul dan sangat banyak , satu periuk *
T.T
maklumlaa , semangat kesenian ^^


Sofiah sebagai pembantu guru seni xDDD
Alya sebagai penggaul gam dan kertas T.T
Sabrina sebagai penderma gam yang TIDAK BERKETUL
dan 'Ainul sebagai tukang buat arca yang semangat .
Fifiey ? cameraman yang ambik gambo sebelah tangan je .
sebelah agi kotor dan lukaaa .


* semangat nampaknya Encik Park Jung Min menggaul *
hohoho . kenang pulok ke baldi kecik tu xDDD


* ahli-ahli pembuat arca 2A2 *
semangat sungguh !
betul aaa cikgu kabo ,
" mule-mule dok berminat ah , kekgi dang wat , takmboh berhenti . "

BETUL CIKGUUU !!!
saye sokong .
tapi kene tunggu kering lu cikgu .
selame berhari-hari T.T


dari kiri , Fifiey , 'Ainul dan Sabrina :)
comot gile yang aku punye . amboiii cik mek molek T.T
lepas tu laasssst sekali , 'Ainul jadi tukang cuci .
hak hak hak .


rajin teyhhh !
boleh buat menantu nihh ! ^^
kannnn ?
ocecececece !
* xsabbik do'oh lalu do'oh lalu *

okay okay .
nak beritahu .
hujung minggu ni nak post pasal abang bertunang hari tu .
* lame op nok buleh ke post T.T *

dan saye tergigit jari sendiri semasa berbuka puasa .
sehingga LUKA yang terbelah kulit
T__________________T
* gigi tajam *
xDDDDDDDDD

okay , sekian dari saya , kambing meniarap !
wassalamualaikum !
Post a Comment