oh yeahh .

okay . pergi KL tengok cerite ni .
sangat bestttt !!
* bagi peminat Merlin yang obses , memang akan meminati cerita ini tahap gilagila
T.T
contoh : AKU .
xDDDD

serious , cerita dia pasal Merlin .
and Morgana Le Fay . xDDD
chopp , Arthur takde ! xDD
yang ade , Balthazar, Veronica and Horvath .
Dave Stutler and Becky .
^^
PRIME MERLINEAN .

pastu sebelum tu ade la tengok satu agi movie .
DESPICABLE ME in 3D .
tak best pun ? T.T
boring aku lime hari lime malam .


ohh , beliau sungguh cute .
* hak hak hak . aku obses ke ? ye kott T.T *

okay , ngaku dohla obses skett .
terima kasih kepade Edward sebab aku start minat die gitu-gitu je disebabkan ...
movie Eclipse yang tak besttt .
THE SORCERER'S APPRENTICE is wayyy more cool ?
Eclipse rating : 5/10
The Sorcerer's Apprentice : 10/10

lantak laa .
walaupun aku obses Twilight ,
tapi kalau jalan cerita boring and repeating the same thing , what the fish 'kan ?

aku masih obses MERLIN , NURI NURI NURI !!!
dan terbaru , Hyun Joong xDDDDD
* alya obses Jung Min do'oh lalu do'oh lalu *
okay , Jung Min gile sokmo .
hyperactive ! xDDDD
* alya sdiri ngaku jung min gile xDDD *

err . no comment ?
* mangat pulok cuci muke T___T *

ni piah nge alya .
* kat sekolah , ye due orang start ah berlakon wat gini -.- *

alya ngamok sebab handphone ye rosak pulok dohh .
xDDD

alya ngan sabsab memang gini sokmo .
sebab ye due orang kan duk sebeloh menyebeloh .
tahniah T.T


actually takde cerite sebab tu cakap pasal SS501 .
hahaha .

ohh , tahniah kepada Asyraf , juara Imam Muda .

pelajar_asyraf.jpg
NAMA PENUH: MUHAMMAD ASYRAF BIN MOHD RIDZUAN
ASAL: Pulau Pinang
UMUR: 26 Tahun
TARIKH LAHIR: 12 Februari 1984
STATUS: Berkahwin
PEKERJAAN: Imam
PENDIDIKAN TERTINGGI: Ijazah Sarjana Muda Usuluddin & Fiqh, Universiti Malaya
hoho . walaupun aku tak minat Asyraf ni , tapi aku sokong dia laa daripada Hizbur .
tapi hati aku mengatakan Hizbur lebih berbakatt .
apa-apa pun , dah rezeki dan takdir Asyraf ni kan .
CONGRATS ! :)

NURIIIIII !!!!!
datang T.T
actually Abecik aku ade 2 tiket VIP tengok Imam Muda .
sebab dia 'kan artis Astro Oasis .

tapi dia tak pergi punn ! aku nak tiket tu dan nak pergi dengan kakngah , tapi !
tiket tu ada kat Kampung Pandan , dan aku berada di Puchong .
kami takdaa kenderaan dan ada dua orang anak sedara yang ikutt .
haish ~ rugi rugi . dahlaa tak boleh tengok LIVE , tengok TV LIVE pun tak sempat !
sebab masa tu dekat IOI Mall .
arghhh ! * aku depressed gile pade hari tersebut *





NURI dan kuda .
* alya , terasa dopp ? *
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

* masih lagi golek *
HAHA !

sorry , jung min .
ambe dop sengaje . hahahaha !

okay . blog diedit sedikit jer .
hoho ! yang HOME dan OLDER POSTS , NEWER POSTS tu .
hihi ~

okay okay .
i want to sleep lahh ~ !
mengantuk . next week exam .
TAHNIAHHHH !!

T.T

baiii ! ~
wassalam .

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers