yang baik untuk kesihatan :)

31.8.10

* prrrr , tah pape je tajuk kihkih *

so tadi Mai kasi award .
alahai cik mek molekkkkk . * nyanyi nyanyi *

Dunia Tyra

thanks dear .

soalan :
 siapa orang yang anda sayang ? ( max 2 people )
 myself
 my mom

 adakah anda rasa blog anda cantik ?
 tak . cute jee xDDD aku suka header diaa .

 nyatakan tiga ciri-ciri blog terbaik bagi anda .
 post best dan menarik * tak boring dan berinformasi *
 menaip dengan ejaan penuh dan tak terlalu ringkas eg : knp ni awk..sy de bt slh k.. T.T
 blognya tak serabutt terlampauu . just simple and nice

 tag rakan-rakan anda yang anda rasa blognya sangat cantik
 Sabrina
 Qistina
 Lidda
 Dr Cinta
 Fieqa


tadi Piah  datang :)
dia ajar Maths kepada aku sebab hari tu aku tak datang sekolah .
lerrr , aku ingatlah terlalu susah bagai nak raklah kann ,
rupanya biasa je . susah lagi CIRCLES T.T

Piah  tak ajar mane pun , die bagitau itu ini , lepas tu aku faham sendiri .
tapi thanks jugaak kepade die sebab memberikan kate-kate perangsang
apabile aku berkate , " MALASNYE !! "

maseyh Piah   .
yah yah ! * kait rambutan * xDDD


tapi sebelum belajar , aku main game kat henpon Piah .
heeeeeeeeeeeeee ~
bestttt . * maklumlaa henpon sendiri game tak best langsung *
Piah pun tanpe henti terus memBluetooth lagu-lagu dari henpon aku ke henponnye .
-.-

pukul 2:45 petang , Piah pun balik .
abang dia datang ambikk .

Kakngah berkata ;

Piah , ade orang muka macam awak kat depan rumah .
T_____________________________T
Dua tiga ada gigi
Yang lain semua takda

Dua tiga kucing berlari
Dua singgit mana nak cari

heheeheee .


Fifiey : haii ! saya Upin , dan ni adik saya Ipin !
* muncul 'Ainul *
'Ainul : hai ! ini kisah kami berduaa !
Fifiey : ish , kau dah lupe ke ?!
'Ainul : huh ? err .. ha ! ini kisah kami semuaa !

'Ainul awal-awal nakkan Ipin sebab dia tak nakkan Upin yang ada rambut setotet T.T
Alya ---- Jarjit sebab Alya suke pantun macam Jarjit

okay okayyy !
nak pergi tengok TIVI .
lama tak tengok . haish ~

dua tiga kucing meniarap ,
kambing meniarap siapa yang tahu T.T

dua tiga bertemu Alya ,
doh guane Alya senyap tupahh .

* ciri-ciri pantun yang bakal dimarahi cikgu *

HAHA !!

okay , wassalam :)
Post a Comment