aiskrim .

20.9.10

ASSALAMUALAIKUM :)


kaching.png image by gurlofpinkkaching.png image by gurlofpinkkaching.png image by gurlofpink

Ouh tadi balik sekolah Ummi suruh beli telur lepas tu aku pergi beli dan sekaligus beli aiskrim malunyaaww-1.png image by gurlofpink
Lepas tu makan atas katil dalam bilik cisss-1.png image by gurlofpinkcisss-1.png image by gurlofpink
Dan 'Ainul called chuu-1.png image by gurlofpinkchuu-1.png image by gurlofpink sebab dia tak datang sekolah hari nii .

Dia demam , jadi aku keseorangann ! uwaa.png image by gurlofpink

Cakap punya cakap punya cakap , tuupp tupp bateri handphone aku mampus geram-1.png image by gurlofpinkgeram-1.png image by gurlofpink
Kacau line betul aku nak gayut lama-lama dengan kekasih hati aku tuu

duhh.png image by gurlofpinkduhh.png image by gurlofpink * nuu , jangan mutohh xDDD-1.png image by gurlofpink *

Oke jom sambung bab aiskrim , aku letak atas bantal lepas dah habis .
Jeng jeng !! Tumpah atas bantal akuu marah.png image by gurlofpinkmarah.png image by gurlofpink

Dan aku tukar sarung bantal tu teruss .. cisss.png image by gurlofpink

Aku malas nak charge handphone , takde mood TT-1.png image by gurlofpinkTT-1.png image by gurlofpink
Ini baru aku charge dan bila bukak ada 6 mesej * walhal selame kening tadop pun orang mesej mase bateri ade *

from Alya
Sngaje ke =.=
D0hla sy kene tggu sapa ggarik
T.T

from Aida ( ex-classmate 2008 )
Salam,Fifi...btl k awk nk p0pia?

from Irfan ( cousin )
Eh , b0le x g bkr nnt ?

from Piah
Fiey , mmg awk nk wt sy trliur okmo ker ? Dohlah td kek doh, ni aiskrim plop, T_____T..

from Alya ( again )
Fi! Ade koko dp es0k? Tanye pk k0k0 cepat ! XD

from Sabrina
Salam fi.basi kelim utk lapik blkg 2 stiap sisi 1.5 cm op?


Reference for Alya's first message and Sofiah's : Aku antar gambar aiskrim kat diorang haishh-1.png image by gurlofpink
Alya puasa dan Sofiah kena makan sama-sama dengan family dia time berbuka left.png image by gurlofpinkleft.png image by gurlofpink

Aida's message : Ummi aku tempah popia dengan mak dia 5 bungkus ww.png image by gurlofpinkww.png image by gurlofpink

Irfan's message : Dop tahu kessohh ekeleh-1.png image by gurlofpinkekeleh-1.png image by gurlofpink


peace.png image by gurlofpinkpeace.png image by gurlofpinkpeace.png image by gurlofpink

Tapi serious , aku kesunyian hari ni tiba-tiba dan mood agak terpesong kanan-1.png image by gurlofpinkkiri-1.png image by gurlofpink
Pagi-pagi aku rasa nak gelak besar tanpa sebab .

haha.png image by gurlofpinkhaha.png image by gurlofpink

Dah dah dekat nak balik tu rasa nak makan orang !
muahaha.png image by gurlofpinkmuahaha.png image by gurlofpinkmuahaha.png image by gurlofpink

Ouh , takdelah sampai tahap tuu . Hehe !

Korang ingat tak kes ARCA hari tuu ?
Arca aku macam bangang skett TT-1.png image by gurlofpinkTT-1.png image by gurlofpinkTT-1.png image by gurlofpink

Biarlahhh ~ !
Macam peta harta karun xDDD.png image by gurlofpink

Okay , udah-udahlaa yer aku mengarutt .

BAI.png image by gurlofpink
fifiey.png image by gurlofpink
Post a Comment