complex sangat ke ?

17.9.10




ASSALAMUALAIKUM SEMUA :)

Hidup ini complex , bukan ?

Setiap hari pasti ada masalah yang jatuh 'gedebukkk' menimpa kita .
Betul tak ?

Ya , memang banyak masalah . Masalah itu dan ini .
Sampai kekadang kita TERSALAHKAN takdir .

Actually semua orang ada masalah . Everybody , takde pengecualian .
Tapi...sejauh mana kesabaran kita menghadapi semua masalah ini ?

Ingatlah teman-teman dan sahabat-sahabat ,
sebesar mana masalah itu , pasti ada jalan keluarnya .

DAN ingatlah setiap apa yang berlaku itu ada hikmahnya .

Hmmm .
Begitulah .

SUNGGUH COMPLEX , BUKAN ?
Ada hikmah laa tu ! ;))








Korang nampak gambar kat atas tuu ? Ini meh sini aku nak bagitau ketidakpuasan hatiku .

Hari-hari bukak Dashboard asyik blog kelas je duk atas sekali . -.- Memanglaa tak puas hatii !
Sebab mestilah aku nak blog aku duduk paling atas . Aww !

Hihi . Takdelaa , biasa je * cuma adalah tak puas hati tu sikit xDD * .
Blog kelas aku tu ramai jugaak yang update . Bagus la tu ... 'kan ?


EH EH .
Aku baru je tukar header dan background .
Semua aku buat sendiri , gambar-gambar dapat dari g-g.com dan iLuvislam .
Hoh !

Cantik ke ... ?

Ermm .
Tonight will be the last night for me to update late at night :(
Biasa aku post entry dekat-dekat pukul 1 or 2 pagi . -.-
Lepas ini tak lagii ;(

Kan lusa aku dah sekolahh .
Woot woot !

Nantilah cuti akhir tahun aku update pukul 4 pagi hari-hari . * erkk , gurau je ! tido lewat-lewat Ummi aku marah nanti *
Biasalah tu -.-

AND !

For all students who are going back to school , I present you this award ... * jeng3 *





Ambik yea , jangan segan-segan .
Tempek kat blog korang bagi orang tau yang korang masih lagi students .

HAHA .

Nak soalan ? Aku bagi satu .

== Apa perasaan anda sempena sekolah dah bukak nii ?

Oke , tu je -.- Malas nak reka soalan banyak-banyak .

Siapa ambik tuu , pandai-pandailah komen ye .
Aku nak pergi tengok * hahaha * .

Itu sajee !


&&& ...
Jom sama-sama kita berubah demi agama tercinta !

WASSALAM :)
Post a Comment