first day of school ?


hand.png image by gurlofpinkhand.png image by gurlofpink

Entah kenapa hari ni rasa macam nak ketawa sampai satu dunia dengar TT-1.png image by gurlofpink
Serious aku cakap nehhh cisss-1.png image by gurlofpinkcisss-1.png image by gurlofpink

duhh.png image by gurlofpinkduhh.png image by gurlofpinkduhh.png image by gurlofpink

Okay , first day of school after the school break school.png image by gurlofpink !

Best okayy ! Jumpa 'Ainul and da geng * sorry malas taip xDDD * friendship.png image by gurlofpinkfriendship.png image by gurlofpink

Then awal pagi kelas amat riuh dengan celoteh para 2A2 cisss-1.png image by gurlofpinkcisss-1.png image by gurlofpink
And lepas tuuu .....

DIAM haishh-1.png image by gurlofpink sampailahh balik .

Masa English dan Maths semua dah longlaii termasuklah aku . malunyaaww-1.png image by gurlofpink

thumbsup-1.png image by gurlofpink Nadhirah a.k.a Didi cakap banyak sangat-sangat , lepas tuuuu ...
Mungkin dah kehilangan energy senyap terus xDDD-1.png image by gurlofpinkxDDD-1.png image by gurlofpink

Sumpah peace-1.png image by gurlofpink , takde pape yang menarik pun hari nii .
Just gelak secara BIASA bersama kawan-kawan happy-1.png image by gurlofpink
* tak overdose dahh T.T *

rainbow.png image by gurlofpinkrainbow.png image by gurlofpink heart-1.png image by gurlofpinkheart-1.png image by gurlofpink

Ouh seperti biasa , 'Ainul akan menjadi orang paling excited apabila tibanya hari Ahad .
Orang kedua pulaa ialah ? Semestinya aku peace-1.png image by gurlofpinkpeace-1.png image by gurlofpink
Dan lepas tu barulah Alya , Piah and Sab-sab wekk-2.png image by gurlofpink .

Aii nampak gaya entry aku kali ni bangang skett TT-1.png image by gurlofpinkTT-1.png image by gurlofpink

ops.png image by gurlofpinkops.png image by gurlofpinkops.png image by gurlofpink

Apa hal ngan aku nii ? hah-1.png image by gurlofpinkhah-1.png image by gurlofpink

Tadi dahlahh tetiba je rasa nak balik sekolah awal pastu terus online dan buat emoticons 100+++ lagi guna Photoshop !

geram.png image by gurlofpinkgeram.png image by gurlofpinkgeram.png image by gurlofpink


Dok pernoh agi awok gini seme nok online , Fiey ... -- kate 'Ainul

Lepas tu aku pun apa lagi , bila habis baca doa , aku terus choww !


Saya balik dulu untuk online , Nul ! BAII !

duhh.png image by gurlofpink FIFIEY tiada betul hari ini maaa cisss-1.png image by gurlofpinkcisss-1.png image by gurlofpinkcisss-1.png image by gurlofpink

Tadi makan burger burger burger * it's my favourite buuuuuurgeeeerrrrr * ekeleh-1.png image by gurlofpink

food.png image by gurlofpinkfood.png image by gurlofpink Nah burger kauu ! tak tipuu , geram-1.png image by gurlofpink makan burger lepas makan nasi dua pinggan rainbow.png image by gurlofpink

Ummi laa buat burger tu , boikot McD okayy ! * nyanyi lagu dia takpe kott ww.png image by gurlofpink *


Orang di atas  up.png image by gurlofpinkup.png image by gurlofpinkup.png image by gurlofpink

lovee.png image by gurlofpinkchuu.png image by gurlofpinkchuu.png image by gurlofpinkcute.png image by gurlofpinkcute.png image by gurlofpink

Officially out from SS501 cisss-1.png image by gurlofpinkcisss-1.png image by gurlofpink

Beh tu lepas ni jadi SS401 laa ?
hah.png image by gurlofpinkhah.png image by gurlofpink

Ehh tidaaaakkk ! Kalau SS501 buat album , my heart-1.png image by gurlofpink KHJ join laaa smile-1.png image by gurlofpinksmile-1.png image by gurlofpink
Tapi I dibuli oleh Maknae Baby sebab keluar dari SS501 !

I'M INNOCENT !!! uwaa.png image by gurlofpinkuwaa.png image by gurlofpink

Tapi bengang jugaak aku kenapa laa cisss-1.png image by gurlofpink si hero a.k.a LeAdeR cisss-1.png image by gurlofpink ni out dari SS501 .
Ouh dapat contract lebih mahallahh katakannn duhh-1.png image by gurlofpinkduhh-1.png image by gurlofpink

EH CHOPPP arrow-1.png image by gurlofpinkarrow-1.png image by gurlofpink

Taknak kutuk lebih-lebih sebab dia adalah aku cisss-1.png image by gurlofpinkarrow-2.png image by gurlofpinkarrow-2.png image by gurlofpinkarrow-2.png image by gurlofpinkcisss-1.png image by gurlofpink
Anyway , apa perasaan leader dapat contract baru yang lebih hebat dan keluar dari SS501 arrow-2.png image by gurlofpink

NAK AKU JAWAB ? TAKYAH .

Google sendiri wekk-2.png image by gurlofpinkwekk-2.png image by gurlofpinkwekk-2.png image by gurlofpink

BAI.png image by gurlofpinkBAI.png image by gurlofpink

fifiey-1.png image by gurlofpink

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers