pernahkah aku jatuh cinta ?

5.9.10


Hotok ye ! Haha . Of courselah pernah , tipu tipu dan sangat tipu kalau aku cakap tak . Even orang yang paling lurus bendul di antara orang yang lurus bendul pun tahu aku menipu .

Okay okay . Hari ni bukan nak cakap pasal cintan cintun nii . Takda masa akuuu cakap pasal semua benda ni semuaa * even aku tengah dengar lagu pasal Something 'Bout Love - David Archuleta sekarang ni *

Ahh ahh ! Aku tak kesah aa . Setakat lagu je , 'kann ? I'm not in love right now * errkkk , pape jelahh fifiey oii * . Okay , aku dah cakap tak nak cakap pasal benda ni .

" Tokmi ... Tokmi ... Nak beli cili boleh takk ? "
Riaz , anak saudara aku yang sulung menyoal . Huahuahua , sadis betul nada diaa tadii . Nak tengok gambar budak itoo ? Aku dah try ambik gambar , dia tutup mukaa ~.~

Sengkip rase nge budak tuu . Hee ~ Dia mintak beli cili sebab nak buat sambal belacan . Dia tu obses sangat sangat terlampau amat dengan sambal belacann .

Sambal belacan diaa memang kaw kaw gua cakap . Tapi gua tak makan sebab terlalu pekatt -.- . Dia tak letak cuka , letak limau nipis dan... TEMPOYAKK !! Eeeee ~

Hahaha . * serious aku tak suka tempoyak ee yek gelii * Ngahaha . Walaupun aku suka makan durian . But , sekarang dah tak sukaa dah . Entah tiba-tiba je .


Petai pun dulu aku sukaa , sekarang dah tak makan langsung . Sentuh pun tidaak . Tapi kalau udang masak sambal petai tu aku bedal je * ops ! hee hee * T.T 

Hmm . Tinggal 4 hari lagi nak raya . Rasa macam meriah pelik je tahun nii . Well , semua orang balik . I rinduu kangen dan sebagai bagai bagainyaa lahh .

Rasa lambat pulaak hendak melangkau ke hari esokk . Isnin , Selasa , Rabu , Khamis ! Suddenly Abecik pun balik esokk jugaa . Alahaii ~ * eh rasa nak main bunga api -.- *


Ini gambar tahun lepas . Time main bunga api dengan Amuh dan Kakngah , tapi Amuh kena pergi takbir raya lepas tuu . Amuh 'kan imam yang muda :) I love my Amuh !

Dan lepas tu sambung main dengan Kakngah dan Abang . Ouh best best ! Rinduuu ! Cepatlah balikk . Tapi bunga api takdaa sekarang iniii . Eh chopp ! Ada kott .

Yang beberapa tahun lepas punyaa . Hee ~ But usually Amuh akan belikan . Awww ! Haha . Eh kejap . Adakah semua orang berada di sini selama seminggu ?

* tengah dengar lagu Bunga Api di Hati dan Tiba * Best jugaa ! Semangat pulaak dengar lagu raya -.-// tiba-tiba . Haha .


Terliur takk ? Haha . Siapa tak terliur tu dia tak puasa ! Haha * just kidding LOL * Jangan terasa yaa . Hehe ~ Actually aku yang terliur X_X

* ketawa lagi tanpa sebab * Hehe , aku rasa nak gelak semacam aje today . Tak percaya , tanya Mai . Tetiba je aku gelak tengok ayat diaa . Hee hee ~ Pelik dia kejapp .

Macam ni laa jadinya kalau tak ke sekolah . Sebab biasanya kat sekolah akan suka banyakbanyakbanyak dengan 'Ainul terutamanya . Tak lupa jugaa Alya , Sofiah dan Sabrina .

Piah tu dia kelakar , bukan dia lawak pun . Cara dia tu comell dan kelakar * golekgolek teringatkan Piah * . Ade ke dia cakap Hyung Jun kenyit mata kat dia dalam video You're My Heaven ? \\>.


Ehh , aku baru sedar yang aku seorang je tak pakai spek dalam rumah nii ! T.T Alhamdulillah , mataku masih okayyy ! \\^_^||

Ermm , itu saja untuk hari ni ! SARANGHAEE , WO AI NI !! Mahal kitaa ! UHIBBUKI... I love you ! Hee ~ * excited excited dan lime jute kali lagi excited *

BAII ! Wassalam .

p/s : Nuuuu , nok ambik jelahh teddy bear tu . eh , dok ingat dokleh copy . Okay nanti saye ato ! Tata !
Post a Comment