Day 10 - A photo of you taken over 10 years ago

10.10.10

fly-1.jpg swing photography. image by poptartsrox123

Okay tarikh keramat pada hari ni !
Wow ~ !
Ten ten ten nama hari ni xDDD
10.10.10

Dan sempena ten ten ten ni , my abang dah officially jadi suami orang .
Suami kepada Kak Asnie .

Pictures ?
Nanti aku upload okay ?

Ramai ke orang kenduri hari ni ?
Aku rasa tak ramai .
Sebab kat Terengganu hari bekerja today .

HUA HUA HUA ~~ !
* kejam doe *

Erkk , walaupun adalah seorang budak tu tak pergi sekolah .
LALALALA ~~ Siapakah dia ? Entah .

Oh ya ! Today's on-the-list ...
A photo of me taken over 10 years ago ...
Jangan terkejutt !




Alahai comelnye diri sendiri mase kecikk T____T
Betul ke aku ni ? Macam tak percaya pulaak .

Ngahaha .
Tadi baru korek album lama-lama . Hee hee ~
Gambar tu aku tengah pakai lipstick xDDD

Kecik-kecik dah bergaya kann ?
Siap pakai rantai lagi tuu !

* gelak tengok gambar sendiri *

Tapi sangat comell bila tudung di kepala .
Siapalaaa yang pakaikan tuu .
Hak hakk hakkkk !

Ummi aku cakap macam Zunah je gambar ni .
Kuikuikui ~~

BAII !
Post a Comment