Day 11 - A photo of you taken recently




* okay gambar ni agak gedik T.T *

Tiara tu dapat dari set baju pengantin yang disewa oleh Kak Asnie .
Ngeh ngeh ngeh ~~

And as usual gambar ambik sendiri laa .
Sapelaa nak ambik gambar aku T__T

Oh , OPNW stands for what ?
Okay Peace No War .

* sekarang kiteorang muslimat 2A2 tengah praktik guna singkatan T___T *

Contoh :
DIP - dok interesting pun ?

Lagi contoh :
ATBAT : awak tengah buat apa tu ?

LAGIII :
HA : hai awak T__________T

Siapa rasa nak lempang orang bolehlahh .

DUH !

Okay mungkin aku tak dapat settlekan habis projeKt Mai ni ,
sebab final exam is on the way .

20 something maybe .
* aku takut aku takde mood macam haritu , serious muka takde perasaan sunggoh sepanjang exam *

Dahlaa final exam .
Kalau jadi macam tu jugakk , apo nak dikato laa .
T____T

Fokus fokus - Geografi , Sejarah dan PAI .

And others BM and English .

And Maths - Circle and Translation and Rotation and whatsoever .

And Science - everything .
~!@#$%^&*() ??!!

Starting from tomorrow I will be less updating .
Err , that's not a promise anyway .

~~~

BAII !

Comments

Popular posts from this blog

Snow White & The Huntsman

Beraya di rumah Zizan Raja Lawak! LOL xDD

Kawaii Photo Contest .

Followers